To je to što me zanima!

Dobio parnicu: T. Filipoviću se mora vratiti stan u Zagrebu

Nakon dvije i pol godine parničenja, presuđeno je u Tarikovu korist te će mu se morati vratiti stan kojeg je prodao za 1,7 millijuna kuna. Novac nikada nije dobio
Vidi originalni članak

To je moja osobna muka, puno je neprospavanih noći iza mene. Sve je predugo trajalo. Pravda još nije sjela na svoje mjesto, ali nadam se da će brzo - kaže Tarik Filipović (43).

Prema rješenju Općinskog građanskog suda u Zagrebu glumcu se mora vratiti trosobni stan u ulici Vinogradi i garaža. Tarik je stan od 83 kvadrata 2010. prodao Siniši Korbaru, no dogovorenih 1,7 milijuna kuna nikad nije dobio. Razlog neisplate navodno je stečaj u koji je upala Korbarova građevinska tvrtka. 

Korbar je, piše Jutarnji list, stan darovao bivšoj supruzi Suzani Korbar, no nije joj pokazao raskid kupoprodajnog ugovora s Tarikom Filipovićem. Glumac joj je nudio da problem mirno riješe. Suzana se nije htjela iseliti iz stana i glumac ju je tužio. 

Nakon dvije i pol godine parničenja presuđeno je u njegovu korist. Glumac se sada može mirno odmarati u Dubrovniku gdje je sa suprugom Lejlom (39) i njihovim sinovima Dinom (11) i Armanom (7).

Idi na 24sata

Komentari 94

  • svejedobro 24.07.2015.

    Očito trebaš biti "poznata" osoba da ti tak brzo riješe slučaj, 2 i pol godine je brzina svjetlosti za naše sudstvo!

  • ĐurđicaDodig 24.07.2015.

    Nije gsp. Tarik jedini prevaren. Poznam susjede koji su tri put prodali jedan mali stančić, godinama se vodio spor , prvi put prodali kumovima, istjerali ih , prodali drugi put pa sudskom odlukom ljudi iseljeni iz stana. U stan uselili kumovi koji nakon par godina prodaju stan ne uvedu se u zemljišne knjige po sudskoj presudi , ti kupci odlaze s početka rata, stan im čuvaju poznanici. Nakon nekoliko godina dolaze sudski službenici, policija te zapečate naš stan ne stan u potkrovlju. Vlasnik koji je svim njima prodavao bio je u zemljišnim knjigama u trećini objekta ( dotični je digao davno kredit koji nije otplaćivao , pa su htjeli naplatit svoja potraživanja) te nama zapečatili stan. što sve čovjek prođe dok dokaže da je doista vlasnik, da je pošteno platio to što posjeduje.

  • Milky way 24.07.2015.

    Sreca Tarikova sto je poznata osoba . Upitno kako bi to bilo rjeseno da je anonimus . Osobno imam lose iskustvo sa nasim sudstvom koje je korumpirano I nesavijesno donosi odluke u korist krive strane , samo iz razloga sto su u prijateljskim odnosima . Nase pravosudje je u krivim rukama , zato jao onome tko misli da ce Pravda biti zadovoljena sudskom presudom . Toga kod nas nema !

Komentiraj...
Vidi sve komentare