To je to što me zanima!

Program Good Vibrations se iz Vintage Bara seli u Švedsku

Kompletna Good Vibrations logistika uz hvaljeni zagrebački thrash metal bend Inciter prezentirat će Hrvatsku u Värnamou (14.ožujka) i Göteborgu (15.ožujka)
Vidi originalni članak

Popularni zagrebački rock program Good Vibrations koji se svaku srijedu održava u Vintage Industrial Baru sredinom će ožujka dobiti i međunarodnu notu te se na tri dana preseliti u Švedsku. Kompletna Good Vibrations logistika uz  hvaljeni zagrebački thrash metal bend Inciter prezentirat će Hrvatsku u Värnamou (14.ožujka) i Göteborgu (15.ožujka) u suradnji sa švedskom agencijom Studiefrämjandet. 

U Värnamo u klubu Bowlingmagasinet  s Inciterom će nastupiti Band of Spice  koji će u Hrvatsku doći krajem ožujka, a u poznatom klubu Henriksberg u Göteborgu pozornicu će ponovo dijeliti spomenuti bendovi uz potporu lokalnih bendova Rehab i Hex.  Za pravi rock tulum nakon koncerta zadužen će biti  neizostavni DJ Kneža, a  odlične fotke  s ove švedske pustolovine kao i uvijek isporučit  će službeni fotograf Good Vibrationsa Julien Duval!Sve u svemu, čini se da će i Švedska dobiti pravu dozu dobrih vibracija.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare