To je to što me zanima!

'Dobri dinosaur' Pixaru možda donosi još jednu zlatnu statuu

Kako bi svijet izgledao da kolosalni asteroid nije izbrisao dinosaure sa lica Zemlje? Bismo li mi postojali? Kakvi bi dinosauri bili? 'Dobri dinosaur' nam daje te odgovore
Vidi originalni članak

Kad Pixar u jednoj godini objavljuje dva filma , znamo da im je kreativnost na maksimumu. Sve što smo do sad vidjeli iz prethistorijske avanture izgleda izvrsno i ostavlja dojam da ćemo opet dobiti film koji će nas tjerati u plač od smijanja.

U nadolazećem Pixarovom filmu je premisa jednostavna - šta bi bilo da je asteroid koji je uništio dinosaure promašio Zemlju i da su dinosauri preživjeli? Pixar nas vodi na nevjerojatno putovanje upravo takvim svijetom gdje mladi apatosaurus Arlo (Raymond Ochoa) sklopi neočekivano prijateljstvo s čovjekom . A dok putuje kroz grub i surov krajolik, Arlo će naučiti kako pobijediti svoje strahove i pronaći svoje mjesto u svijetu.

Wikia/Disney Pixar

Već u ovom videu, sa dinosaurom s glasom Sama Elliotta , smo dobili naznaku kako bi to moglo izgledati, u jedan simpatični homage ‘Raljama’.

U glavnim ulogama ovog animiranog filma ćemo moći čuti Raymonda Ochou, Jeffreya Wrighta, Stevea Zahna, Annu Paquin, Sama Elliotta i Frances McDormand, dok je za redatelja odabran Peter Sohn.

Film bi se u našim kinima trebao pojaviti tijekom prosinca ove godine.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • yuriy 16.11.2015.

    ja to gledam bez obzira na godine, predobro

Komentiraj...
Vidi sve komentare