To je to što me zanima!

'Dobro sam nakon moždanog udara, neću još ići u mirovinu'

Glazbenik se odlično oporavlja i trenutačno odrađuju sve koncerte koje su otkazali zbog njegovog zdravstvenog stanja. Nakon što su izdali novu baladu, grupa sprema i album
Vidi originalni članak

Aki Rahimovski (63), frontmen benda 'Parni valjak', progovorio je o moždanom udaru kojeg je imao u travnju ove godine i istaknuo da su mu snagu za borbu davale poruke koje je dobivao.

- Prije svega, hvala publici što je imala razumijevanja i što me i dalje vole i podržavaju. Znam koliko značim ljudima i upravo te poruke podrške koje su mi slali mi itekako znače. Pored publike, podržala me i obitelj. Bili su uz mene i tijekom bolesti, ali i kad sam rekao da se vraćam muzici - ispričao je pjevač.

Tvrdi da još uvijek nema namjeru otići u mirovinu jer mu glazba predstavlja sve u životu i ne zna što bi drugo radio.

- Moj život je muzika, ne znam što bih bolje radio nego to. Ja čitave 24 godine radim ono što volim i nikad nisam razmišljao o tome da odem u mirovinu. Nemam namjeru da se povučem sa scene - rekao je Aki.

'Parni valjak' izdao je novu pjesmu, a kako je otkrio Aki, tu ne planiraju stati. Naime, u pripremi je i novi album.

- Nova pjesma 'Otkud ti pravo' je balada i najava za album koji će izaći krajem studenog. Ta pjesma je prava, potpuno je drugačija i čovjeka jednostavno opčini taj tekst, a i spot je sjajan. Oduševio sam se kada sam ga vidio, a reakcije su itekako pozitivne. Novi album će u pozadini imati taj zvuk 'Parnog valjka', ali mi se stalno igramo i idemo naprijed dok radimo, tako da će ipak biti nešto novo - poručio je.

Aki se na scenu vratio prije dva tjedna i kaže da je osjećaj fenomenalan. 

- Radimo sve koncerte koje smo otkazali zbog mog zdravstvenog stanja. Dosta radimo sada, punom parom, putujemo i koncerti odlično prolaze. Novu godinu napokon provodim u mom Skoplju, nakon toliko godina. Uvijek sam bio negdje drugdje, ali ovog puta neću - zaključio je glazbenik. 

DIRLJIVA ISPOVIJEST SLAVNE PJEVAČICE: "Bila sam prikovana za krevet dvije godine, pripremila sam se na smrt"

TOTALNI JOOMBOOS:  Najveći YouTube spektakl u Europi!

21.10. Arena Zagreb postaje središte YouTube scene! Dovodimo najjačeg svjetskog youtubera KSI-a i više od 50 najpopularnijih regionalnih YouTube zvijezda.

Navala za kartama je ogromna, pa požuri i kupi karte na totalni.joomboos.hr prije nego što se rasprodaju!

Idi na 24sata

Komentari 10

  • Papatest 24.10.2018.

    Ne može on imati moždani udar,to je patka.

  • plik 19.10.2018.

    hm, mozda je i lova razlog da ne ide u penziju.. ma sigurno nije, ha ? :))))))

  • ljubica ljubičica_1 19.10.2018.

    Bolje bi bilo da se čuvate .Moja majka je u vašim godinama preminula od moždanog.Isto ko vi mislila je nije to ništa.Život je naj vredniji.Glazba je bila vaš život sad je vrime za odlazak iz tih krugova.

Komentiraj...
Vidi sve komentare