To je to što me zanima!

Dobro se pripremio: Mlikota s Božićem ide osvojiti Himalaju

Glumac će na putu biti 27 dana, a penjat će se na 5000 metara. Dodaje da se cijelo ljeto pripremao penjući se po Biokovu i biciklirajući. Straha, kaže, uopće nema
Vidi originalni članak

Vedran Mlikota (46) jedrio je do Tajlanda, pet puta je skakao bungee jumping, a sad je odlučio osvojiti i najveći planinski lanac.

- Moj dobar prijatelj Stipe Božić me je pozvao na ovu ekspediciju od 27 dana. Nisam dugo razmišljao. Bit će to avantura života - rekao je glumac iz serije “Stipe u gostima”. Vedran će za dvadesetak dana ići u podnožje Himalaje. Penjat će se do baznog logora, pa do podnožja planine Manaslu.

- Neću ići do najviših vrhova, cilj mi je, i plan, doći do nekih pet, šest tisuća metara - rekao je Mlikota. Dodaje da se cijelo ljeto pripremao penjući se po Biokovu i biciklirajući. Straha, kaže, uopće nema.

- Idem s iskusnim ljudima. Neću se glupirati i pazit ćemo jedni na druge. Ako naiđe lavina, nadam se da će nas zaobići - kaže. 

Idi na 24sata

Komentari 15

  • 21.09.2015.

    - Neću ići do najviših vrhova, cilj mi je, i plan, doći do nekih pet, šest tisuća metara - rekao je Mlikota." Pa da, to je svejedno.

  • LebronPetrovic 20.09.2015.

    Ići na Himalaju na 5000 metara je isto kao ići do Šestina, a kao na Sljeme !

  • japanokinez 20.09.2015.

    Tako bi volio da mu se tamo svidi i da tamo ostane i skrasi se i napravi male Mlikote i sve lijepo.

Komentiraj...
Vidi sve komentare