To je to što me zanima!

Dodjela Emmyja bit će online, a serija 'Čuvari' sve je oduševila

Dodjela nagrada Emmy, televizijskog ekvivalenta Oskara, najavljena je za 20. rujna i bit će prva velika holivudska priredba od početka korona krize. Voditelj će biti slavni Jimmy Kimmel, a sve će se odvijati na daljinu.
Vidi originalni članak

Dan nakon što su objavljene nominacije za nagradu Emmy, Televizijska akademija u srijedu je obavijestila nominirane da će se svečanost u rujnu održati online zbog pandemija Covida-19. Objava je bila očekivana s obzirom na ograničenja i zabrane uvedene od izbijanja epidemije koja je desetkovala industriju zabave.

Dodjela nagrada Emmy, televizijskog ekvivalenta Oskara, održat će se 20. rujna i bit će prva velika holivudska priredba od početka koronakrize. Voditelj kasnonoćnih programa Jimmy Kimmel vodit će program koji će biti prenošen na televiziji ABC.

VELIKI PORAST PRETPLATNIKA Netflix nikad popularniji: Zbog korone zaradili milijardu više

Organizatori online dodjele najavljuju topao program prožet ljudskošću koji će slaviti moć televizije. Nominirane osobe bit će unaprijed snimljene u svojim domovima i na drugim lokacijama. Što se tiče odjeće nominiranim zvijezdama prepušteno je da same odluče što će odjenuti s obzirom na okolnosti.

POGLEDAJTE TRAILER:

HBO-ova serija 'The Watchmen' ('Čuvari') nominirana je u čak 26 kategorija i predvodi najuspješnije serije po broju nominacija. Inspirirana je, dakako, kultnim grafičkim strip romanom. Kad su studiji u pitanju, Netflix je ipak nadmašio HBO i pokorio lanjski rekord od 160 nominacija. HBO ih ove godine ima 107, a NBC tek 47.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare