To je to što me zanima!

Greška je izrežirana kako bi po nečemu zapamtili ovu dodjelu

Ovogodišnju dodjelu prestižne nagrade obilježilo je pogrešno proglašenje dobitnika. U studiju 24sata govorili smo o dobitnicima kipića i o pogrešci Warrena Beattyja
Vidi originalni članak

U studiju 24sata razgovarali smo s filmskim kritičarem Živoradom Tomićem i urednicom časopisa BUDI IN Vesnom Blašković i komentirali dobitnike, modne kombinacije u kojima su dame prošetale crvenim tepihom te pogrešno proglašenje dobitnika.

RAZGOVOR U STUDIJU POGLEDAJTE OVDJE:

 

Warren Beatty je prilikom dodjele nagrade za film godine, pročitao 'La La Land' i proglasio ga dobitnikom. Kada je ekipa filma već stigla na pozornicu i zamalo započela govor, voditelj Kimmel je objasnio kako je riječ o gafu te da je dobitnik film 'Mjesečina'.

- Odmah su krenula opravdanja, je li to kriva omotnica ili ne - rekla je Vesna.

- Ovo je povijesni trenutak. To je noć Oscara koja će ostati zapamćena jedino zbog kraja, odnosno pogrešnog proglašenja pobjednika - rekao je Tomić koji je dodao kako bi se dodjela mogla zvati i 'prijenos zahvala dobitnika' jer je dosadna i monotona.

- Kraj je možda izrežiran kako bi ljudi po nečemu pamtili dodjelu - zaključio je. Filmski kritičar je rekao kako je 'La La Land' osrednji mjuzikl i da se on kao ljubitelj tog žanra izrazito razočarao.

- Ima jako puno razloga zašto ne valja, od dramaturgije do režije - rekao je i dodao kako su svi zaslužili Oscar, a posebno je istaknuo Emmu Stone.

- Emma je bila predivna, zablistala je u Givenchyju. Drago mi je da je bilo raznolikih haljina za razliku od prošle godine kada su prevladavale puderaste - zaključila je Vesna.

Ostatak razgovora pogledajte u gore priloženom videu.

Idi na 24sata

Komentari 20

  • Der Kommissar 27.02.2017.

    get a life, kru'a i igara bogvasnepitaj...

  • OM Sai Baba 27.02.2017.

    zlatno doba hollywooda nisu bile 90-e nego 70.-e. ne mogu vjerovat da netko može plitke akciće nazivat klasicima, pa to je talog filmske umjetnosti. od 91 do '14 nije bilo vrhunskog filma (JFK- The Imitation Game)

  • 27.02.2017.

    probajte usporedit filmčine i evergreene 90-ih koji će se uvijek gledat,filmove kao npr."terminator 2" ili "prljavi igraju prljavo" s ovim komercijalama danas,nebo i zemlja po kvaliteti

Komentiraj...
Vidi sve komentare