To je to što me zanima!

Dođite i uživajte: Grupa Let 3 na Knock Out Snow Festivalu

Uz Dubiozu Kolektiv I TBF očekuje nas i energičan nastup provokativnih riječkih rockera. Skijalište Orcieres početkom 2013. postaje središte hrvatske mladosti
Vidi originalni članak

Riječka rock grupa Let 3, uvijek provokatvnih nastupa, na ovogodišnjem KNOCK OUT SNOW Festivalu 2013. imaju zadatak ugrijati nekoliko tisuća mladih iz regije koji će malo pitoreskno mjesto Orcieres pretvoriti u epicentar sportskih dana i vrućih glazbenih večeri. KNOCK OUT SNOW Festival održava se početkom sljedeće godine od 5. do 12. siječnja u organizaciji Collegium Putovanja, a već tradicionalno slovi za najbolji odabir kada su sport i glazba u pitanju. Uz  Let3 do sada su svoje nastupe potvrdili TBF I Dubioza Kolektiv.

Dođite i uživajte u snijegu

Najveće sportsko-zabavno okupljanje mladih iz regije KNOCK OUT SNOW Festival 2013. i mjesto Orcieres pružaju više od 100 kilometara uređenih skijaških staza u snowparku na 2280 n/v. Za sve one koji još nisu savladali tehniku skijanja tu je ski&snowboard škola s licenciranim instruktorima HZUTS-a i ISIA-e. Iskusni skijaši moći će uživati u skiercrossu, boardercrossu, paralelnom slalomu, veleslalomu, snowtobogganingu, te ostalim rekreativnim igrama. Smještajni kapaciteti uključuju ljupke apartmane Pra Palier, Balcon du Soleil i Cristalines. 

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare