To je to što me zanima!

Dođite u Gallery u subotu na after party nakon Cro-a-portera

Schwarzkopf Cro-A-Porter Timeless, održat će se od 23.do 26. listopada na lokaciji Zagrebačkog Velesajma, a nakon toga slijedi završni after party u Gallery klubu
Vidi originalni članak

Gallery Club dobio je ove godine još jednom ulogu domaćina i organizatora događaja „ Cro-A-Porter AFTER PARTY“ u subotu, 26. listopada s početkom u 23 sata. Ove sezone tvrtka Schwarzkopf & Henkel i najdugovječniji vodeći modni događaj u Hrvatskoj, Cro-A-Porter udružili su svoje snage u Schwarzkopf Cro-A-Porter Timeless. 

Schwarzkopf Cro-A- Porter Timeless, održat će se od 23.do 26. listopada na lokaciji Zagrebačkog Velesajma, a nakon toga slijedi završni AFTER PARTY u Gallery klubu. Svi zaljubljenici u modu i kozmetiku željne najnovijih trendova,  nakon održanog modnog spektakla svoje druženje mogu nastaviti u Gallery klubu. Želite li na trenutak doživjeti osjećaj modnog svijeta pridružite nam se na najboljem partyju u organizaciji Gallery kluba.

Podsjetimo se da osim dotičnog događaja, Gallery klub bio je organizator mnogobrojnih partyja poput  FASHION TV partyja kojem su prisustvovale brojne osobe iz javnog svijeta i inozemstva.

Da i ovaj put atmosfera bude opuštajuća pobrinut će se DJ IVAN & 2 TOO SHINE “ IN THE CLUB “ .

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare