To je to što me zanima!

Nakon glasina o rastavi Monika se prvi put pojavila u javnosti

Dizajnerica Aleksandra Dojčinović predstavila je svoju novu kolekciju za proljeće i ljeto 2017. na samostalnoj reviji u zgradi Hrvatskog državnog arhiva
Vidi originalni članak

Na drugoj samostalnoj reviji Alaksandre Dojčinović se pojavila i Monika Kravić Mamić (34), koja se u javnosti pojavila prvi put nakon glasine o krizi u braku s Marijem Mamićem (34). Bivša voditeljica bila je u društvu trudne Mirne Maras (37).

Osim Monike i Mirne, dizajnericu su došle podržati brojne domaće zvijezde poput Maje Šuput, Renate Sopek, Antonije Stupar Jurkin, Bojane Gregorić, Joška Čagalja Joleta i mnogih drugih. 

Atmosferu s domjenka uoči revije pogledajte u našem videu:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

 

 

Dizajnerica Aleksandra, koja iza sebe već ima desetogodišnju karijeru u modi, svoju je prvu samostalnu reviju za kolekciju jesen/zima 2016. predstavila u muzejskom prostoru Preporodne palače Narodnog doma.

Večeras je na redu bila njezina druga samostalna revija koja se održala u Hrvatskom državnom arhivu. Nova kolekcija sadrži komade od kože, vez od pliša, čipku u neobičnim bojama i materijale koje do sada nismo vidjeli na našim pistama.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

 

Idi na 24sata

Komentari 11

  • Samo Kale 11.11.2016.

    to samo vama mogu biti zvjezde..jer neznam kome oni mogu biti zvjezde..jedino samu sebi...neznam kako neki novinarcici sebe nazivaju novinarom..jer njihovea pisanja su evo kao ovaj clanak..uu njih severina..rozga..farma..big brother.mislim ono sve osobe vrjedne drustvenog zivota i zivotnog morala..i onda se cudimo otisao svjet u k...c..kao i djeca nam..pa na ovako sta i moraju..Hanzekovic diktira za Jutarnji list sta se pise..a ovdje u 24h meni se cini da glavnu rjec ima urednik KURIRA...

  • rea0770 11.11.2016.

    pa nije ni prva,a ni zadnja koja ima krizu u braku pa ne vidim zašto bi nas bilo briga za nju

  • be yourself 11.11.2016.

    dojčinović me jako asocira na dojku

Komentiraj...
Vidi sve komentare