To je to što me zanima!

Dok Angelina brine o njihovoj djeci, Brad je opet vara i puši?

Navodno između njega i Kathryn Morris na setu ima toliko kemije da je svim ostalim članovima filmske ekipe neugodno uopće biti igdje u blizini 'napaljenih golupčića'
Vidi originalni članak

Prije otprilike mjesec dana časopis Star objavio je priču 22-godišnje francuske stjuardese, Racine, koja je tvrdila da se s holivudskim glumcem seksala u avionu. Isti časopis i dalje Brada Pitta (46) prikazuje kao preljubnika i ženskaroša. Ovaj put im je 'pouzdani izvor' otkrio da Angelinu Jolie (35) vara s Kathryn Morris (41) na setu filma 'Moneyball' u kojem zajedno glume. Časopis piše da je kemija između holivudskog ljepotana i plavokose glumice i više nego očita. 

Raspametila se zbog Bradova znojnog torza

Brad je, naime, u jednom trenutku skinuo majicu jer mu je bilo vruće. Kathryn, poznatija kao detektivka Lilly Rush iz serije 'Zaboravljeni slučaj', je na prizor njegova znojnog i mišićavog torza čeznutljivo uzdahnula. Da su njih dvoje nešto više od samo filmskih kolega, navodno je primjetila cijela filmska ekipa pa im ponekad zna biti i neugodno zbog ponašanja 'napaljenih golupčića'. Brad se s Angie spetljao upravo dok su zajedno snimali film 'Gospodin i gospođa Smith' pa priča o još jednoj aferi na filmskom setu nekima nije čudna.

Puši gdje ga draga ne vidi

Uz navodni preljub, Brad od Angeline skriva i činjenicu da puši. Taj je porok imao i prije nego su se upoznali, a kako je Angie stroga protivnica pušenja, obećao joj je da će prestati. Sad, zbog obećanja ne puši pred njom nego se skriva okolo kao neki školarac kako njihova djeca ne bi morala trpjeti štetni dim.

Časopis Star 'raskrinkao' i Ashtona

Časopis Star prije mjesec dana dohvatio se i Ashtona Kutchera (32). Objavili su da se hvatao i ljubio s nepoznatom djevojkom u zahodu u jednom talijanskom restoranu i prevario Demi Moore (47).

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare