To je to što me zanima!

Dok bjeguncu Zdravku Mamiću sude, njegova djevojka slavi

Kada se saznalo za njihovu vezu, izvori su tvrdili kako je Zdravko Mamić svojoj Jeleni Planinić kupio luksuzni Range Rover. Par rijetko s javnosti dijeli privatne trenutke, ali ovo ljeto pohvalili su se uživanjem
Vidi originalni članak

Djevojka Zdravka Mamića (64), Jelena Planinić slavi svoj poseban dan dok joj partneru i njegovom bratu Zoranu sude u odsutnosti.

  DINAMO 2 Nastavlja se suđenje braći Mamić: Danas će se na sudu pojaviti Matej i Mate Škegro

- Sretan rođendan - čestitala je Jeleni njena prijateljica na društvenim mrežama pa se prisjetila kako su jednom zajedno jahale konje.

Nova odabranica bjegunca hrvatskog pravosuđa nedavno se pohvalila kako su njih dvoje uživali u prirodi. S velikim osmijehom i zagrljeni pozirali su kraj lijepog pogleda.

Mamić se ovog ljeta pohvalio na društvenim mrežama kako uživa sa partnericom Jelenom u vožnji brodom.

BRAĆA NA GRBAVICI FOTO Mamići na utakmici BiH lige! U lovu su na pojačanja?

Lokacija nije poznata, no s obzirom na to da je Mamić u Bosni i Hercegovini i ne može ući u Hrvatsku, pretpostavlja se kako je par tada uživao u Neumu. 

U Hercegovini se Mamić itekako udomaćio otkako je pobjegao hrvatskom pravosuđu. Bježeći od našeg pravosuđa okrenuo je novi list pa je osim nove ljubavi podigao i vilu nedaleko od vodopada Kravica u Ljubuškom, rezidenciju čije smo fotografije ekskluzivno objavili.

Luksuzna vila podignuta na surovom hercegovačkom kamenu ima vilu prizemnicu, bazen, sportski teren na kojemu se mogu igrati nogomet, košarka i tenis te se odmarati pod palmama u hladu. Vrijednost nekretnine procjenjuje se na oko 2,5 milijuna eura.

S obzirom na to da se Zdravko Mamić svojedobno hvalio kako je Dinamu zaradio 2,5 milijardi kuna i da je on 'siromah' u usporedbi s tim iznosom, a da je osuđen na šest i pol godina zatvora zbog izvlačenja 15,3 milijuna eura iz Dinama, ova vila za njega i nije impresivan izdatak.

Inače, kada se tek pročulo za romansu njega i Hercegovke Jelene, kako su tvrdili izvori tada Zdravko ju je počastio luksuznim Range Roverom.

AFERA DINAMO 2 Na suđenju Mamićima svjedočio bivši direktor financija Dinama: 'Nisam znao za strane račune...'

Podsjetimo, suđenje braći Mamić i ostalima za aferu 'Dinamo 2' nastavilo se danas u Osijeku. Uz Zdravka i Zorana Mamića, koji su u bijegu u BiH i kojima se sudi u odsutnosti, optužnicom su obuhvaćeni Zdravkov sin Mario Mamić, bivši Dinamov direktor Damir Vrbanović, poduzetnici Sandro Stipančić i Igor Krota te menadžer Nikky Arthur Vuksan.

Braća Mamići osuđeni su za izvlačenje 116 milijuna kuna iz Dinama. Zdravko na šest i pol godina zatvora, dok Zoran na četiri godine i osam mjeseci.

Idi na 24sata

Komentari 86

  • nomistakes 12.12.2023.

    Trese on Jelenu,naravno,dogovor između njega i ex žene da ona ionako je želi da se muva po erceGovni...

  • tokijus1 12.12.2023.

    Dal bi Maminjo sve da se moze iz sela opet vratiti u grad …sto ti vrijede milioni u Herzegovini

  • mrTrobec 12.12.2023.

    Nešto su im se skiselili osmjesi kao da žvaču limun

Komentiraj...
Vidi sve komentare