To je to što me zanima!

Dok Collen Rooney uživa na plaži, Wayneu je sunce prejako

Obitelj nogometaša uživa na odmoru na Barbadosu. Dok je Collen uživala u sunčanju, kupanju i šetnjama plažom, u društvu sina, Wayne se skrivao od sunca
Vidi originalni članak

Coleen Rooney (25) uživa na odmoru s obitelji na Barbadosu. Dok je Coleen uživala i šetala plažom u crnom dvodijelnom kupaćem kostimu, njezin suprug Wayne Rooney (25) nije viđen u njenoj blizini. No, požurila je objasniti zašto joj se nije pridružio.

- Sunce je bilo prejako za Rooneya. Ja sam uživala. Stvarno je bilo vruće - napisala je Coleen na svom Twitter profilu. S njom je zato bio 2-godišnji sin Kai koji je uživao u igri na pijesku. 

Wayne je početkom ovoga tjedna punio medijske stupce nakon što je na Twitteru objavio fotografiju svoje kose nakon transplantacije. Vidljiv je ožiljak. Dan prije nego što je Coleen snimljena na plaži, Wayne je viđen s kapom na glavi, vjerojatno, kako bi prikrio ožiljak. Obitelj je 

Idi na 24sata

Komentari 22

  • pištoljača 10.06.2011.

    Otac rugoba,a sin je na njega!

  • user_93703 10.06.2011.

    Koooja rugobina od lika !!! Čoviče da nema para cili život bi osta sam...nebi ga niko niti pogleda ...ka čovječja ribica je ...bljak!

  • đony 10.06.2011.

    mali sirotan izgleda u ovoj manduri ko da radi u zrinjevcu

Komentiraj...
Vidi sve komentare