To je to što me zanima!

Dok je Corona na robiji, bivša i sadašnja se svađaju oko stana

Nina Morić i Silvia Provvedi ne propuštaju priliku za prepucavanje preko medija. Corona i manekenka u braku su bili šest godina i imaju sina Carlosa
Vidi originalni članak

Dok Fabrizio Corona (40) 'guli' petogodišnju zatvorsku kaznu zbog iznude, njegova bivša supruga Nina Morić (39) također se našla u problemima. 

- Apsurdno je da u stanu, koji sam ja platila iz vlastita džepa, živi nova djevojka moga bivšeg partnera,  - požalila se manekenka talijanskim medijima te dodala kako bi se voljela vratiti u luksuzni apartman, ali ne može jer ga je navodno 'okupirala' Silvia Provvedi.

Bivši paparazzo Ninu nije istjerao iz nekretnine vrijedne 11,5 milijuna kuna, ali ona smatra nedopustivim da je Corona drugoj ženi dao prednost pred njihovim sinom Carlosom (14).

- Carlos je maloljetan i ne može živjeti sam. Sin i ja imamo sreće što smo zbrinuti i nismo na ulici, ali Silvijino ponašanje je nedopustivo. To što je napravila je čista otimačina - dodaje manekenka.

Idi na 24sata

Komentari 9

  • alexkler 20.11.2016.

    Na strani sam Nine Morić...

  • kung fu panda 19.11.2016.

    pa iseli je

  • LoneeyLoo 19.11.2016.

    Rastali su se prije 8 godina I ona bi sad u njegov stan. Sto se nije na vrijeme izborila za to ako ga je kako kaze ona platila?

Komentiraj...
Vidi sve komentare