To je to što me zanima!

Dok Jennifer Lopez uživa u bračnoj idili, njen bivši zaručnik Alex prekinuo je s djevojkom

U lipnju su bivša bejzbol zvijezda i fitness model viđeni kako uživaju na jahti u Italiji. Odmarali su se i na Ibizi u Španjolskoj s Rodriguezovim prijateljima, ali njihova veza navodno nije bila ozbiljna
Vidi originalni članak

Dok Jennifer Lopez (53) uživa u braku s Benom Affleckom (50), njen bivši Alex Rodriguez (47) prekinuo je s fitness modelom Kathryne Padgett (25).

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Izvor za Page Six kaže da su Alex i Kathryne još uvijek u prijateljskim odnosima, a nakon razlaza Alex se zabavlja i druži sa svojom obitelji. U subotu je viđen na nogometnoj utakmici Sveučilišta u Miamiju s jednom od svojih kćeri.

- Prekinuli su, ali su ostali veliki prijatelji. Koncentriran je na svoju obitelj i svoje poslove - dodao je drugi izvor.

Rodriguez i Padgett prvi su put viđeni zajedno još u siječnju na nogometnoj utakmici, a ubrzo nakon toga viđeni su zajedno kako gledaju Minnesota Timberwolvese, NBA momčad čiji je Alex suvlasnik.

U lipnju su bivša bejzbol zvijezda i fitness model viđeni kako uživaju na jahti u Italiji. Odmarali su se i na Ibizi u Španjolskoj s Rodriguezovim prijateljima.

PRIZORI KAO IZ BAJKE J.Lo podijelila intimne trenutke s vjenčanja: 'Bilo je poput sna. Tog dana zacijele su stare rane'

Unatoč tome, izvori su uvijek govorili da veza između Rodrigueza i Padgett nije bila ozbiljna.

- Kathryne je sjajna djevojka, ali oni nisu ozbiljni. Oni samo hodaju. Zabavljaju se, to je to - rekao je tada izvor blizak sada već bivšem paru.

Idi na 24sata

Komentari 2

  • japanokinezjapano 06.09.2022.

    Valjda je shvatio da za ovu treba puno puno snage. Iz izvora sam saznao da se želi prašiti 5 puta dnevno, a on 47 godinica i jednom dnevno mu je previše.

  • Jo.Ka. 06.09.2022.

    Sada vec bivsa ima 25 godina. Poceo i ovaj kao DiCaprio 😅

Komentiraj...
Vidi sve komentare