To je to što me zanima!

Dok Khloe proživljava dramu, muž joj uživa sa striptizetama

Dok mu supruga Khloe Kardashian prolazi kroz obiteljsku dramu, Lamar Odom ludo se zabavlja. U striptiz klubu dijelio je novac striptizetama dok su mu plesale u krilu
Vidi originalni članak

Dok Khloe Kardashian (27) proživljava teške dane zbog napisa da joj pokojni Robert Kardashian nije pravi otac, njezin suprug Lamar Odom (32) zabavlja se u društvu striptizeta. Samo nekoliko sati nakon što je u javnosti objavljena priča dvaju žena njenog pokojnog oca, koje tvrde da im je rekao kako misli da mu ona nije biološka kćer, košarkaš je viđen u jednom striptiz klubu u Washingtonu. Sudeći prema izjavama svjedoka proveo je divlju noć u klubu i dijelio novac striptizetama.

- Ona koja mu je najviše plesala u krilu podsjećala je na njegovu suprugu- otkrio je izvor.

U striptiz klub Lamar je stigao s dva suigrača iz kluba. Košarkaš je s klubom došao u Washington zbog svečanosti u Bijeloj kući na kojoj im je predsjednik Barack Obama uručio priznanje zbog pobjede na NBA prvenstvu prošle godine.

Unatoč tvrdnjama svjedoka da je nakon nekog vremena otišao u privatnu sobu s jednom od njih, takve napise demantirao je njegov glasnogovornik.

Idi na 24sata

Komentari 3

  • LoverOfLife 14.01.2012.

    Aj ti sad znaj što je tu istina, a što ne....

  • miha2 14.01.2012.

    khloe se cini divnom osobom i jedinom prirodnom od svih sestara. a lamar, tipicno musko.. svaki dan sve manje mislim da ima normalnih.

  • malasmb 14.01.2012.

    sto vise reci na ovakve clanke,nemozes okrenut stranicu a da se nepise ovako nesto..meni osobno je khloe puno simpaticnija od ostale dvije sestre..a kao sto je navedeno ako i nije bioloska kcer to je njihova privatnost a ne da se razapinje po novinama,ipak ona u nijednom imitiranju live emisije s kardashianima nije bila kao njene dvije sestre..ako je ovo i istina bolje joj je da se razvede..nijednoj pravoj zeni koja ima morala i dostojanstvenosti netreba takav muz u slucaju da i je to napravio..

Komentiraj...
Vidi sve komentare