To je to što me zanima!

Dok traga za Husejinom, Omer saznaje da je Elif u nevolji

Omer, Pelin i Arda nabasaju na nove tragove u potrazi za Husejinom. Saznaju da brodom pokušava napustiti zemlju. Odlaze do broda kako bi presreli Husejina
Vidi originalni članak

Hoće li Elif uspjeti sama saznati koji je stvarni uzrok njezine boli? Elif počinje sumnjati u tvrdnje da je Omer Jagizov otac. Odluči napraviti DNK analizu. Hoće li Elif uspjeti u svome tajnom naumu? 

Husejin želi posljednji put vidjeti svoju majku. Uspijeva pobjeći Tajarovim ljudima i doći u bolnicu. U bolnici Husejina očekuje velika opasnost. Hoće li moći uspjeti vidjeti svoju majku, a da ga pritom Omer ne uhvati? Hoće li Omer saznati da je i Husejin u bolnici? 

Tajar se oporavio i odmah je maknuo Elif iz upravnog odbora svoje privatne zaklade. Međutim, Elif ne namjerava odustati od potjere za Tajarom. Omer, Pelin i Arda nabasaju na nove tragove u potrazi za Husejinom koji će im pomoći da mu se približe. 

Saznaju da Husejin brodom pokušava napustiti zemlju. Odlaze do broda kako bi ga presreli. Hoće li ga napokon uhvatiti? I dok Omer traga za Husejinom, od Merta saznaje da je Elif upala u nevolju. 

Idi na 24sata

Komentari 1

  • zebra 27 23.08.2015.

    Tajar je najjači u ovoj seriji, a Husejin je zakon i Omer je odličan, zapravo svakom glumcu leži njegova uloga.. Svaka čast odlična serija.. Meni jedna od najbooljih turskih serija do sada. Naspram našim amaterskim serijama, posebno seriji Kud puklo da puklo, ko za djecu u vrtiću..

Komentiraj...
Vidi sve komentare