To je to što me zanima!

Đoković 'maltretirao' Gorana dok je spavao: Čeka se osveta

Na kraju ga je i probudio, no ako je suditi po njegovom osmijehu, nije bio nimalo mrzovoljan zbog Đokovićeve šale. Video je u kratkom roku pogledalo preko 15.000 ljudi
Vidi originalni članak

Supruga proslavljenog splitskog tenisača Gorana Ivaniševića (48), Nives Ivanišević (38), nasmijala je pratitelje na društvenim mrežama. Podijelila je snimku iz aviona na kojoj kojoj srpski tenisač Novak Đoković (32) zeza njezinog muža dok spava. 

- A jaaaadan. Kad nema mene, drugi mi gnjave muža, hvala - napisala je Nives uz snimku na kojoj Đoković trenera Ivaniševića čupka za pramen kose i gura mu prst u uho dok Goran mirn spava u avionu, a lice mu je prekriveno maskom.

Na kraju ga je i probudio, no ako je suditi po njegovom osmijehu, nije bio nimalo mrzovoljan zbog Đokovićeve šale. Video je u kratkom roku pogledalo preko 15.000 ljudi.

VESELJE KOD IVANIŠEVIĆA Oli nasmijao mamu Nives: Evo kako sin sjedi s 1,5 godinom...

- Ovako zezat poštenog čovjeka! Senzacija - komentirala je voditeljica Ivana Plechinger (46), dok je Andrea Andrassy (34) napisala: 'A kak je slatkiiii'. Mnogi su se našalili i kako sada čekaju 'osvetu'. 

Inače, srpski mediji pišu kako je obitelj Đoković priredila veliku proslavu povodom svih novijih Novakovih uspjeha, a posebno osvajanja Australian Opena početkom mjeseca.

Okupila se bliža i šira rodbina, ali i poznate 'face'. Goran Ivanišević, Dule Savić, Branka Nevistić Savo Milošević samo su neka od imena koji su bili na ovom slavlju.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

 

Idi na 24sata

Komentari 9

  • ksenijast 22.02.2020.

    ...ekipa se zabavlja...to je skroz u redu...

  • teaa 21.02.2020.

    Izgledaju ko da su zaostali u razvoju. Fore za osnovnoskolce a ne srednjovjecne muskarce.

  • nickkobalt 21.02.2020.

    u rangu crocopovih šala

Komentiraj...
Vidi sve komentare