To je to što me zanima!

Doktori zabrinuti za Rihannino zdravlje: Prestani piti i pušiti

Odlučila se brinuti za sebe jer je postojala mogućnost da se otkaže cijela turneja nakon što se nedavno razboljela. Pjevačica voli piti, pušiti i ostajati budna do kasno
Vidi originalni članak

Nedavno je zbog laringitisa morala otkazati dva koncerta u sklopu turneje 'Diamonds', nakon čega su je liječnici upozorili da mora usporiti s tulumarenjem. Rihannini (25) liječnici izrazili su zabrinutost za njezino zdravstveno stanje, pa su joj poručili da uspori s izlascima jer inače neće imati dovoljno snage za prenatrpan poslovni raspored, piše The Sun. 

- Rihannino stanje bilo je jako ozbiljno. Doktori su joj čak govorili da neće moći nastupati mjesecima ako se potpuno ne oporavi. Postojala je mogućnost da se otkaže cijela turneja - otkrio je izvor te dodao kako su joj liječnici savjetovali da potpuno promijeni životne navike jer se opet može razboljeti. 

- To ju je malo prestrašilo, ali ona voli pušiti, piti i biti budna do kasno, a njezinom tijelu je odmor ponekad itekako potreban. Odlučila je početi se brinuti o sebi - zaključio je izvor te dodao kako njezina veza s Chrisom Brownom negativno utječe na nju. 

- Dobiva smrtne prijetnje, verbalno je napadaju, a razišla se i s nekim svojim najboljim prijateljima. Među njima je i Katy Perry. Takve stvari jako su je pogodile - otkrio je izvor. 

Idi na 24sata

Komentari 24

  • Crna_1 26.03.2013.

    Mozda bi trebala biti pod staklenim zvonom, nikamo ne izlaziti, ne se zabavljati, samo pjevati do iznemoglosti onda bi bilo sve ok !!! Pustite zenu da uziva kako je volja, ona najbolje kao i svi mi osjeca sto je dobro, a sto nije, nije djete pobogu! Znam i ja da mi nije dobro biti toliko budna koliko jesam i toliko malo spavati koliko spavam, da mi nije zdravo pusiti al eto ziva sam .. Da na silu spavam ako mi nece san na oci ... Da samo lezim u krevetu, da me se dvori, onda bi vjerojatno to bilo najbolje za svakoga !!! Boze me prosti !!!

  • Frenchgirl 25.03.2013.

    "Pjevačica voli piti, pušiti i ostajati budna do kasno" nije to ništa čudno,pa koja danas mladja osoba to ne radi,ali je pitanje koliko često,očito je da to radi preko granice i da pretjeruje,jer ne bi joj doktori to rekli da izlazi,ne znam,2-3 puta tjedno,ali ona to vjerojatno radi svaki dan a i tko zna kaj sve konzumira,jer ovo pije i puši je širi pojam...u ničemu ne valja pretjerivati.

  • DeTe 25.03.2013.

    barem su jedno dobro napisali, da njezina veza s Chrisom lose utjece na nju :/

Komentiraj...
Vidi sve komentare