To je to što me zanima!

Dolaze novi Beatlesi: Sinovi glazbenika svirat će zajedno

Dvoumi se jedino bubnjar Zak Starkey (46), sin Ringa Starra. James je uvjeren da će uskoro početi s probama i nada se da će im slavna prezimena pomoći u karijeri
Vidi originalni članak

James, sin Paula McCartneyja okupio je sinove ostalih članova legendarnog benda. Svirati će iste instrumente kao njihovi očevi.
- Zvali bi se 'The Beatles - Nova generacija', a s dečkima pregovaram o tom projektu - rekao je basist James McCartney (34). 

Lennonov sin Sean (36) u novom bi bendu trebao pisati pjesme, komponirati i pjevati. Gitarist Dhani (33), sin Georgea Harrisona oduševljen je tom idejom, a bubnjar Zak Starkey (46), sin Ringa Starra, još se dvoumi. James je uvjeren da će uskoro početi s probama i nada se da će im slavna prezimena pomoći u karijeri. 

Idi na 24sata

Komentari 6

  • user_68141 28.07.2012.

    Zašto je ovaj glupi netalentirani sin od yoko ono ovdje koji nije najslijedio ništa,apsolutno ništa od svog legendarnog tate. Julian koji je cijeli život bio zapostavljen od strane oca bi trebo biti u ovom bendu zato što je apsolutno talentiraniji od Seana. Sean ima puno para ali nigdje talenta.

  • anana 05.04.2012.

    kljucni faktor je i publika, koja je u vrijeme beatlesa bila punooooo drugacija nego danas.

  • drazen1986 05.04.2012.

    teško da če išta ponoviti ko pravi Fab Four,ali jbg vald im treba keša..neče bit pravim beatlesima do kite..

Komentiraj...
Vidi sve komentare