To je to što me zanima!

Dolly Parton ne želi u mirovinu: 'Radije bih umrla na pozornici'

Svoju dugu karijeru započela je kada je imala samo 13 godina, kada je nastupala u 'Grand Ole Opry'. 1967. godine objavila je prvi album 'Hello, I'm Dolly', a od tada ih je izbacila čak 65
Vidi originalni članak

Glazbenica Dolly Parton (77) otkrila je kako ne planira uskoro u mirovinu.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Nikad se neću umiroviti. Nadam se da ću umrijeti usred pjesme na pozornici nekad. Tako se nadam da ću otići. Naravno, nemam previše izbora oko toga - rekla je u radio emisiji 'Greatest Hits'.

ŽIVOT BEZ POTOMSTVA Razlozi zašto neke slavne osobe ne žele imati djecu: 'Mislim da bi me moja mrzila, patili bi...'

Dodala je kako će nastupati sve dok joj njeno tijelo to bude dopuštalo.

- Dok god sam sposobna raditi, dok mi je zdravlje dobro i dok je moj suprug dobro. Jedino što me može usporiti je nešto od toga - rekla je. Priznala je i kako se osjeća odgovornom što je održala svoj san na životu nakon što je imala dovoljno sreće da ga uopće i ostvari. Svoju dugu karijeru započela je kada je imala samo 13 godina, kada je nastupala u 'Grand Ole Opry'. 1967. godine objavila je prvi album 'Hello, I'm Dolly', a od tada ih je izbacila čak 65. Trenutačno drži i Guinnessov rekord kao ženska country pjevačica koja je objavila najviše albuma. 

Uz svoju glazbenu karijeru, Dolly je stvorila i vlastitu liniju šminke, perika i odjeće, a sljedeći cilj joj je njena vlastita emisija.

- Želim imati svoju vlastitu priču nazvanu 'Life of Many Colors', gdje ću dokumentirati cijeli svoj život. Stvari koje ljudi nisu vidjeli, znali niti čuli o meni, o mojim ljudima, odakle dolazim, gdje sam sada i tko sam - otkrila je Dolly.

Uskoro će objaviti i 66. album 'Rockstar'. Na njemu će se nalaziti 30 pjesama, a na njemu će biti i hitovi s Miley Cyrus, Lizzo, Eltonom Johnom i drugima.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare