To je to što me zanima!

Dolores i Dikan uhvaćeni, a mislili da ih nitko ne vidi

Glumica i poduzetnik mazili su se i ljubili na jahti u skrivenoj uvali kraj Hvara i tako potvrdili da su u vezi. I Frano Lasić je doplovio do otoka Hvara
Vidi originalni članak

Nakon što su oko 7 sati u subotu isplovili s Visa, gdje je Dolores Lambaša (28) imala premijeru filma “Vjerujem u anđele”, Josip Radeljak (67), glumica i njihovo dvoje prijatelja usidrili su se u skrivenoj uvali Vlaka na Paklenim otocima. U bijelom ogrtaču iz kabine je prvo izašla Dolores. Raščupane kose glumica je puhala nos i zapalila cigaretu. Pridružila joj se plavokosa prijateljica. Stojeći na vratima, Dikan ih je pozvao da uđu unutra.
Tek tada izašao je gledajući da li ih tko snima. Nalaktio se na vrata jahte “Lex” i pričao s Dolores koja je bila u kabini. Nakon što je presvukao kupaće gaće, Radeljak je s prijateljima sjeo za stol i jeo grožđe. Dolores je cijelo vrijeme bila u kabini. Dikan se tada ”zaletio” i s visine od 30-ak centimetara bacio s broda držeći se za nos.
Dolores i Dikan su tek nakon nekoliko sati naizmjeničnog izlaženja iz brodske kabine sjeli zajedno. Radeljak ju je držao za ruku. Otvorio je bocu vina i nazdravio sa Šibenčankom. Kavalirski joj je palio cigaretu. Dolores je stalno zvonio mobitel. Otišla bi na pramac broda razgovarati. Tamo se skinula u topless. Nakon razgovora bi se obukla i vratila Dikanu. Nakon što je pospremila stol, osvježila se u moru. Čim je izašla, Dikan je uzeo tuš i isprao s nje sol. Poljubili su se, nakon čega se ona ponovno skinula u topless. Opet joj je zvonio mobitel. Ona ga je proslijedila Dikanu. Rastezala se dok je Dikan razgovarao. Ljubila ga je u trbuh i grlila, a on ju milovao po kosi. Sunčali su se na pramcu jahte. Isprepleli su se nogama, ljubili i razgovarali.

"ON TREBA ZNATI SA MNOM, ALI I JA S NJIM"
Godine nemaju nikakve veze s ljubavi, bitna je energija kod muškarca. Može me privući isključivo energična osoba, dinamična osoba, inteligentna i koja zna što bi sa mnom i ja s njom, kazala je prije nekoliko mjeseci Dolores Lambaša. Nju je Frano Lasić nekoliko puta zaprosio. Ona je neprestano pričala kako su vatren par, kako se neizmjerno vole, svađaju i provode dane goli.

FRANO KONAČNO DOPLOVIO DO HVARA
Jedrit ću oko dalmatinskih otoka, kao što sam to još u lipnju isplanirao. Naravno, svi članovi te isplanirane posade neće biti na broju, ali koga nema, bez njega se može, kazao je glumac misleći pritom na Dolores Lambašu. Frano Lasić (54) s bivšom djevojkom planirao je zajedničko jedrenje. U nedjelju je ponovno snimljen na Hvaru. Gumenjakom se odvezao do grada i vratio na jedrilicu. Na njoj su bile tri žene i nepoznati muškarac. Frano, koji je nalikovao na Kevina Costnera u filmu “Vodeni svijet”, bacio se u more na glavu, krenuvši odvezati brod. On, za razliku od Dikana, ne roni začepljenog nosa. Vratio se na brod te krenuo put Paklenih otoka gdje je trenutno Dolores. Šuška se da je Frano radio kao skiper kako bi se izvukao iz dugova te da ga je Dolores upravo zato i ostavila. Frano se nakon toga povukao u svoj stan ne izlazeći iz njega nekoliko dana. Sada kaže kako je sretniji no ikad iako je o prekidu s djevojkom saznao nakon što je ona medijima poslala poruku.
- Dobro sam. Živ, zdrav i prepun energije. Dobre sam volje i spremam se na jedrenje - kazao je Frano. Šuška se kako su Frano i Dolores već dulje vrijeme imali ozbiljnih problema. Stalno su se svađali iako ga je ona nazivala svojim anđelom čuvarom. U vezi su bili dvije godine. Prije njega, Dolores je pet godina ljubila glumca Ivu Gregurevića (57).

Idi na 24sata

Komentari 153

  • cvigelit 19.09.2009.

    poštedite nas ovih idiota,imate li šta normalnije ???

  • djberg34 13.09.2009.

    znas zasto je lambasa dobila salmonelu.....od starih jaja

  • lusy 02.09.2009.

    pa sto vicete svi fuj,,ja ih osobno nevolim ali ako on djedica moze diggnuti nju to je njemu na pohvaLu,a sto se tice nje svi znamo sto je i TKO JE.......

Komentiraj...
Vidi sve komentare