To je to što me zanima!

Dolores: S pet godina sam znala da ću biti s Franom

Prevarila sam jednog svog partnera, priznala je glumica poznata po ulogama u sapunicama. Fale još tri prstena kako bi se mogla udati za Franu
Vidi originalni članak

Dolores Lambaša (27) trenutačno nastupa u showu "Zvijezde pjevaju" u duetu s Giulianom. Glumica priznaje da je u početku osjećala tremu na pozornici, ali kasnije se opustila. Ona je u sretnoj vezi s Franom Lasićem (54), a razliku u godinama njih dvoje uopće ne osjećaju. Dolores je svojedobno izjavila kako će se udati kad joj Frano pokloni 27 prstena. Još joj nedostaju tri.
- S pet godina, kad sam vidjela Franu na televiziji, rekla sam mami da ću se udati za njega - izjavila je glumica za Story koju kod starijih muškaraca privlače zrelost i iskustvo.
- Ne podnosim emocionalnu manipulaciju i nepoštivanje. A time se ljudi često koriste, pogotovo oni inteligentni. To je neoprostivo jer se time omalovažava i vrijeđa partnera - otkriva Dolores koja priznaje da je svojedobno prevarila svog partnera. Kasnije mu je priznala jer nije mogla živjeti s tim.

Idi na 24sata

Komentari 18

  • cinderella 25.03.2009.

    ona je i u stvarnosti onaj lik kojeg je glumila u seriji na novoj dok ju nisu prekinuli snimati...njezin moto je ocito \"meni treba lova...\"..i slava i popularnost i da se pise o meni..i da svi vide kako ja znam sta hocu i kako ja to uvijek dobijem..fffuuujjjj

  • adrianne 25.03.2009.

    Prebolesno!! :))))

  • bluesky 25.03.2009.

    Samo me brišu a nikog ne vriđam.Lipo sam pitala kako se u psihologiji zove osoba koja obožava seks sa starijim ljudima?Kako ono geroto nešt jelda?A nesmin napist pa vi narode recite možda vas ne pobrišu :-)))

Komentiraj...
Vidi sve komentare