To je to što me zanima!

Domaćeg glumca nije lako prepoznati na fotki iz 90-ih: 'Vespa, skaj hlače, đoze. Idemo'

Na Facebooku je glumac objavio fotku na kojoj u sportskom izdanju vozi Vespu, a na glavi nosi kacigu i sunčane naočale. Objavom je oduševio pratitelje i nasmijao ih, a jedva su povjerovali da je na fotki zaista on
Vidi originalni članak

Glumac i voditelj Rene Bitorajac (49) na društvenim mrežama je podijelio svoju staru fotografiju iz devedesetih, a njegovim pratiteljima je bilo teško povjerovati da je to zaista on.

POGLEDAJTE VIDEO:

Naime, na fotografiji Rene u sportskom izdanju vozi Vespu, na glavi nosi kacigu i sunčane naočale, a u to doba je imao i bradu.

- Preteča bajkera. Vespa PX 250, Camel sic, skaj hlače, Vroom Diesel jakna, đoze sa štanda i idemo… 1995/96 - napisao je Rene uz fotografiju na svom Facebook profilu.

Objavom je oduševio svoje pratitelje i ubrzo skupio više od dvije tisuće lajkova. 'Bradica je top', 'Legenda bio i ostao', 'Najjači si' i 'Predobro doba', pisali su mu.

Također, Bitorajac je nedavno na Facebooku podijelio i svoju 33 godine staru fotografiju svoje đačke iskaznice ZET-a. 

BISTE LI ZNALI ODGOVOR? U Potjeri postavili pitanje o liku kojeg je glumio Bitorajac, a on sve nasmijao svojom reakcijom

- Zašto da se smijem sam, kad mogu s vama. Slušam komentare. 3. srednje, zetova godišnja iskaznica iz prošlog stoljeća. Mislim da sam se tu taman ošišao. Strašno. I morao sam na fotkanju gledati negdje sa strane - našalio se tada glumac.

Idi na 24sata

Komentari 17

  • Brzopoteznik 09.02.2022.

    Sjećam se kad ga je Knjaz oteo u onom svom serijalu,Bitorela se izgubio,onda sam se smijao.......

  • petro3338 09.02.2022.

    Jedino kaj valja na ovoj slici je golf trojka u pozadini

  • djuro 987 09.02.2022.

    Diesel jakna nekad 100 maraka danas 1000€

Komentiraj...
Vidi sve komentare