To je to što me zanima!

Domagoj i Ivana Vida častili su se sušijem i uživali zajedno...

Vidina supruga često ga prati na svim važnim utakmicama. Privatni život nastoje držati što dalje od javnosti, ali neke detalje ipak podijele sa svima onima koji ih prate
Vidi originalni članak

Hrvatski nogometni reprezentativac i igrač Bešiktaša Domagoj Vida (31) razveselio je svoje pratitelje novom fotografijom na Instagramu. Pozirao je sa suprugom Ivanom (26) u skupocjenom japanskom restoranu u Turskoj dok su jeli suši.

Napisao je kako je to vrijeme posvećeno njegovoj ženi, a u komentarima je zaradio brojne pohvale na račun njegova odnosa prema njoj. 

- Sve ti to zaslužuješ, lijepo se ponašaš prema ženi - pisali su. 

POGLEDAJTE VIDEO: Ivana je išla pod nož

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Bivša Kraljica Hrvatske i nogometaš su u lipnju proslavili treću godišnjicu braka, a tim povodom Domagoj ju je počastio luksuznim poklonom. Darovao joj je automobil Mercedes G, koji ju je dočekao u parkiran u garaži i omotan crvenom mašnom. Cijena mu se kreće oko milijun kuna, a Ivana se skupocjenim darom pohvalila na društvenim mrežama. Radi se o modelu poput ovoga: 

Supružnici se često obasipaju poklonima, ali i malim znacima pažnje kako bi dokazali da im je stalo jedno do drugog. Vjenčali su se 2017. u Umagu, nakon četiri godine veze, a imaju sina Davida (5). Upoznali su se u jednom zagrebačkom klubu, kada je Domagoj igrao za ukrajinski Dinamo Kijev. Vida je Ivanu, kako je rekla, osvojio iskrenošću. 

- Titule 'Kraljice' sam se odrekla nakon rođenja sina. Dečko mi je nogometaš, izabrala sam taj smjer, njega pratim i nije mi žao. David je unio neopisivu količinu ljubavi i sreće u naš dom. Domagoj i ja još smo povezaniji otkako se on rodio. Osjećamo se smirenije i bolje smo osobe. David je centar našeg svijeta, izvlači ono najljepše iz nas - rekla je Ivana prije nekoliko godina.

Vidina supruga često ga prati na svim važnim utakmicama. Privatni život nastoje držati što dalje od javnosti, ali neke detalje ipak podijele sa svima onima koji ih prate.

Idi na 24sata

Komentari 13

  • bcelija 22.07.2020.

    Pitali ga: "jedete li vi suši"? Kaže on: "jok jedemo susta"!

  • 20.07.2020.

    Domagoj ok, gđa nesimpatična do bola.

  • *malinkonija* 20.07.2020.

    Rijetko nesimpatična žena

Komentiraj...
Vidi sve komentare