To je to što me zanima!

Domenica pokazala fotografiju sa snimanja: 'Zašto mi recimo nije ovakva fotka na vozačkoj?'

Pjevačica je proteklog vikenda bila kuma Hani Huljić na vjenčanju s Petrom Grašom, a već sada se okrenula snimanju nove sezone 'Plesa sa zvijezdama'
Vidi originalni članak

Pjevačica Domenica Žuvela (29) pohvalila se na društvenim mrežama fotografijom sa snimanja nove sezone showa 'Ples sa zvijezdama'. Bistre plave oči, šljokasta zlatna haljina i frizura oduševili su brojne pratitelje.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Međutim, pjevačica se požalila zašto primjerice na službenim dokumentima ne bi mogla imati ovakvu fotografiju.

- Zašto mi recimo ovakva slika nije na osobnoj ili vozačkoj koju sam btw slikala odma posli trčanja na Marjanu – eee to (ne) želite vidit - napisala je glazbenica.

HANINA KUMA Domenica dopustila pratiteljima da ju ispituju o svadbi: 'Mobitel sam uzela zbog jedne stvari'

Ipak, nakon što je glumac Marko Petrić napisao da neka objavi fotografiju s vozačke, Domenici to nije smetalo, već je na TikToku objavila video s njom.

- Postoji legenda da stvarno postoji osoba koja voli svoju sliku na osobnoj ili vozačkoj??? Ja NE - našalila se uz video.

@dome.nica.official Ma neeeee 😭🚑🔥 ..postoji legenda da stvarno postoji osoba koja voli svoju sliku na osobnoj ili vozačkoj??? Ja NE. #whatigot #fy #fyp #foryoupage ♬ dźwięk oryginalny - Camilla Hansen Carma

Domenica je na društvenim mrežama odgovarala na pitanja o vjenčanju Petra Graše (45) i Hane Huljić (31) čija je bila kuma. 

- Je li svako pitanje koje pročitaš o vjenčanju? - našalila se pratiteljica, a druga je željela vidjeti fotografije, na što joj je Domenica odgovorila da ima samo jednu.

- Samo ću reći da osim ove slike i slike koju sam objavila nemam niti jednu sliku s vjenčanja, toliko mi je bilo dobro da se nisam sjetila uzeti mobitel. Osim za glasanje za Miu - rekla je pjevačica.

Idi na 24sata

Komentari 6

  • MarjanaKrstavac 24.02.2022.

    Moja trenutna slika na osobnoj mislim da nikad nije bila lošija no sad kad smo u ovoj temi mene zanima Ciganović 🧐🤔kako on prolazi na temu ovoga ,može članak😜

  • ChandlerBing4 24.02.2022.

    Meni je ona prekrasna i u jednom i u drugom izdanju.

  • BabaYaga 24.02.2022.

    A kad je tko sličio na sebe na fotki iz osobne iskaznice😅

Komentiraj...
Vidi sve komentare