To je to što me zanima!

Domenica pokazala isklesani trbuh na HRT-u pa otkrila koja je tajna njezine sjajne figure

'Već godinama uživam u dugim šetnjama, pogotovo otkako je u moj život ušla Zara. Nema dana da nas dvije ne odvalimo nekoliko kilometara', objasnila je pjevačica
Vidi originalni članak

Pametnica jedna, puno znaš. A u kompletu, lijepo te bilo gledati; Bila si predivna, samo su neki od komentara za lijepu Korčulanku Domenicu Žuvelu (29) nakon što je sudjelovala u HRT-ovom natjecateljskom showu 'Volim Hrvatsku'. 

POGLEDAJTE VIDEO 

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Domenica je na Prisavlje stigla u seksepilnom, ali prije svega elegantnom izdanju. Na sebi je imala svečano odijelo u crnoj boji i ultra kratki topić koji je u prvi plan 'stavio' njezin savršeno ravan trbuh. Ova seksi mladenačka kombinacija bila je apsolutni hit u zabavnoj emisiji koja se prikazuje u poslijepodnevnim satima, a pjevačica je zbog toga na društvenim mrežama od strane pratitelja dobila mnoštvo komplimenata.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli D O M E N I C A (@dome.nica)

Za Gloriju.hr otkrila je tajnu svoje vitke linije i gdje je kupila odijelo koje je nosila u emisiji na HRT-u. 

- To je moje staro odijelo iz Manga koje mi je najdraži komad u ormaru jer se može nositi i u ležernim i u svečanim prigodama. Uz njega odlično ide i obična majica, ali i topić poput ovog mog - rekla je Domenica pa dodala da iza njezine zavidne linije stoje treninzi, ples i ljubimica Zara. 

- Već godinama uživam u dugim šetnjama, pogotovo otkako je u moj život ušla Zara. Nema dana da nas dvije ne odvalimo nekoliko kilometara - objasnila je. 

IZLAZAK S CURAMA Hana Huljić zabavljala se na Adventu s Domenicom i Mijom Dimšić, a Graše nema na vidiku

Naime, Domenica već duže vrijeme kontinuirano trenira. Najdraža joj je joga, ali počela je prakticirati i popularne kružne treninge. Uz to sve jednom tjednom ode i na plesne satove u kojima, kako kaže, posebno gušta. Ljeti pliva, a puno toga zahvaljuje i dobrim genima te umjerenoj mediteranskoj prehrani. 

Osim dobrim izgledom, pjevačica je gledatelje pred malim ekranima oduševila i znanjem. Njezina ekipa u kojoj je kapetan bio glumac Goran Navojec na kraju emisije je i pobijedila. 

- Najviše sam se bojala pitanja iz područja filma te sporta jer mi to nije jača strana. Srećom pa sam imala odličan tim, a najvažnije od svega je da smo se super zabavili. A vjerujem i naše gledatelje - zaključila je Domenica, koja je Novu godinu dočekala na Stradunu gdje je zabavljala Dubrovčane tijekom ulaska u 2022.

Idi na 24sata

Komentari 22

  • zubić mile 05.01.2022.

    Ko?

  • bosanac1990 05.01.2022.

    isklesan trbuh?

  • kresimir77kov 05.01.2022.

    kakva donenika???

Komentiraj...
Vidi sve komentare