Show

Komentari 31

Hana Huljić zabavljala se na Adventu s Domenicom i Mijom Dimšić, a Graše nema na vidiku

Hana Huljić zabavljala se na Adventu s Domenicom i Mijom Dimšić, a Graše nema na vidiku

Na Adventu u Zagrebu družila se sa svojim dragim i s tatom Tončijem, a na Advent u Splitu je Hana povela samo prijateljice, a ekipa se dobro provela

Hana Huljić (30) osvanula na fotografiji s prijteljicama koji je objavila njena najbolja prijateljica, pjevačica Domenica Žuvela (29).

Na fotografiji im se pridružila Mia Dimšić (29) na čijem su nastupu bile na splitskom Imaginarium Adventu Zvončac.

Od kad je u vezi s 14 godina starijim pjevačem Petrom Grašom (45) Hana je došla u centar pozornosti javnosti, ali se ona trudi sakriti svoj privatni život i manje objavljuje na društvenim mrežama.

Petra nema na fotografiji, a zadnji puta smo ih vidjeli da je u društvu svog dragog i svog oca Tončija (60) posjetila Fuliranje u Zagrebu gdje se družila i sa Slavkom Sobinom (37) i Natašom Janjić (40) koja je objavila fotografiju.

Njena prijateljica Domenica nedavno je odgovorila na pitanje novinara da li je spremna biti kuma na vjenčanju svojoj prijateljici na što je ona potvrdno odgovorila.

- Ja sam rođena spremna! Nekako su nas dvije, i prije nego što sam krenula pjevati, svi zvali paketić. Svugdje dolazile skupa i već sad počinjemo pričati o tome - izjavila je Domenica.

Najčitaniji članci