To je to što me zanima!

Domenica pokazala kako su ona i Nižetić izgledali prije 15 godina

Ne pitajte me kako i ne znam odakle sam skupila hrabrosti, ali sam mu šapnula na uho da ću jednog dana biti njegov prateći vokal. Vidi kako život piše lipe priče, a ovo smo mi sinoć, 2022., napisala je pjevačica
Vidi originalni članak

Niste spremni za ovi ‘blast from the past’ i povratak u 2007.godinu, napisala je Domenica Žuvela (29) uz dvije fotografije koje je objavila. Na prvoj su ona i Luka Nižetić (38) sada, a na drugoj su mlađahnog izgleda, onako kako su izgledali prije 15 godina.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Ne pitajte me kako i ne znam odakle sam skupila hrabrosti, ali sam mu šapnula na uho da ću jednog dana biti njegov prateći vokal. Vidi kako život piše lipe priče, a ovo smo mi sinoć, 2022. godine - nadodala je pjevačica. 

Fotografije je prikupila više od 2.700 lajkova, a nasmijala je i mnoge poznate, baš kao i Luku.

VESELI SE MALENOJ ALBI Kuma Domenica otkrila: 'Hana i Alba su dobro, to je najvažnije!'

- Ma ovo je sve - komentirao je Nižetić.

Glumica Nataša Janjić Medančić (40) je također prokomentirala fotku napisavši: 'Top'.

- Predivni ste; Na drugoj slici ste kao djeca; Bili biste lijep par; Kad se rodiš usred Splita; Splitski biseri - nizali su se komplimenti.

POBJEDNIK FESTIVALA Luka Nižetić o padu: Boli zglob, ali tvrda je to glava, a i kosti

Podsjetimo, Domenica je dugogodišnja prijateljica Hani Huljić (31), ali je i njezina vjenčana kuma. Hana je nedavno rodila kćer Albu, a Domenica je sada otkrila kako se novopečena majka i djevojčica osjećaju.

- Hana i Alba su dobro, što nam je svima najvažnije. Presretna sam zbog njih i veselim se kao da je dijete moje - rekla je Žuvela, koja je već deset godina u vezi s odvjetnikom Ivanom Bačićem. Par rijetko viđamo zajedno u javnosti, a to je tako, kaže, jer se ne vole eksponirati.

Idi na 24sata

Komentari 16

  • Orfej 24.07.2022.

    A je li bila zaljubljena u Nižetića sve ove godine?

  • Kitu guli 23.07.2022.

    E djeco moja..odite mjesec dana radit na blagajnu trgovačkog centra ,nebitno kojeg da i vi vidite kako se kruh zarađuje ! A ovi vaši pjesmuljci o maslačcima , nema od toga ništa..!

  • Histrion 23.07.2022.

    Oba su iritantna do bola ona i kad pjeva (čuj pjeva) i kad priča a on šta reč da je neki pjevač nije pjesme sridnja žalost sve u svemu za plakat.

Komentiraj...
Vidi sve komentare