Obavijesti

Show

Komentari 24

Kuma Domenica otkrila: 'Hana i Alba su dobro, to je najvažnije!'

Kuma Domenica otkrila: 'Hana i Alba su dobro, to je najvažnije!'
5

Presretna sam zbog njih i veselim se kao da je dijete moje, rekla je Domenica, koja je već deset godina u vezi s odvjetnikom Ivanom Bačićem

VIDEO

Hanu smatram sestrom i proživljavam sve zajedno s njom. Svakodnevno se družimo, čujemo se i nekoliko puta na dan. Veselim se što nas u našem prijateljstvu čeka novo poglavlje, ispričala je pjevačica Domenica Žuvela (29) u nedavnom intervjuu za Story. Osim Hane Huljić (31), dotaknula se svog koncerta u Areni Zagreb, koji je najavljen čak osam godina unaprijed te dečka Ivana Bačića.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

specka Petar grašo rođenje VIDEO

Hana je nedavno rodila kćer Albu, a Domenica je sada otkrila kako se novopečena majka i djevojčica osjećaju.

- Hana i Alba su dobro, što nam je svima najvažnije. Presretna sam zbog njih i veselim se kao da je dijete moje - rekla je Žuvela, koja je već deset godina u vezi s odvjetnikom Ivanom Bačićem. Par rijetko viđamo zajedno u javnosti, a to je tako, kaže, jer se ne vole eksponirati.

- Nismo osobe koje se vole eksponirati i objavljivati fotografije. Takve stvari nisam radila ni dok sam bila anonimna pa ne vidim ni sada potrebu za tim - rekla je pjevačica pa se osvrnula na svoj koncert u Areni Zagreb, za koji mnogi misle da je marketinški trik.

Split: Koncert Dražena Zečića i prijatelja na Žnjanu

Koncert nije trebao sličiti, kaže, dobrom PR-u i marketinškom triku, a ideja je bila toliko genijalna da se oko toga stvorilo 'nevjerojatno ludilo'.

- Samo smo postavili jumbo plakate po cijelom Zagrebu i stavili jednu objavu na Instagramu, što je pokrenulo lavinu komentara. Još sam prošle godine rezervirala Arenu, a s obzirom na to da nitko nije toliko unaprijed najavio koncert, dugo sam razmišljala trebam li tu informaciju podijeliti sa svima. Nisam očekivala takve reakcije, ali drago mi je što je tako ispalo - rekla je Domenica pa otkrila kako je uopće došla na tu ideju.

Domenica po prvi put pokazala brata i sestru: 'Napokon slika'
Domenica po prvi put pokazala brata i sestru: 'Napokon slika'

- Iako mnogo ljudi ne vjeruje, moram reći da je to bila baš moja ideja koja je nastala još prije godinu i pol na mom koncertu. Gledajući u prvom redu djecu, razmišljala sam kako bi bilo lijepo ponovno se sresti s njima kada budu odrasli ljudi. Shvatila sam da to uopće nije daleka budućnost, nego relativno bliska pa sam odlučila priuštiti im Arenu i napraviti koncert za pamćenje - ispričala je Žuvela.

POGLEDAJTE VIDEO: SVEKRVA BACILA SNAHIN POKLON

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 24
VIDEO

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...
SKRIVA GA OD DJEVOJAKA

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...

Vatrena Claudia koja se proslavila izazovnim navijačkim kombinacijama tijekom Svjetskog nogometnog prvenstva u Katru, otkrila nam je da je sretno udana. Prisjetila se i najvažnijeg dana u svom životu
Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'
'NIJE DOVOLJNO DOBRA ZA NJEGA'

Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'

Lauren Fryer i Declan Rice prošle su godine dobilli sina, a britanka je zbog maltretiranja obrisala sve objave s društvenih mreža...