To je to što me zanima!

Domenica se skinula u bikini, a uz brojne pohvale pala i kritika: 'Koja kilica bi ti dobro došla!'

Pjevačica nakon 'Plesa sa zvijezdama' na društvenim mrežama pokazuje kako provodi dane na moru, pa je na kupanje povela i svog psića s kojim je plovila na dasci
Vidi originalni članak

Pjevačica Domenica Žuvela (29) pozirala je u jednodijelnom kupaćem kostimu, a uz mnoge pohvale dobila je i komentar da bi joj dobro stajao kilogram viška.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Pjevačica nakon završetka showa 'Ples sa zvijezdama' ovih dana uživa u sunčanom vremenu i kupanju u moru, a u jednodijelnom kupaćem kostimu pohvalila se besprijekornom linijom.

Obožavatelji su je odmah pohvalili da izgleda predivno, a jedna osoba je komentirala da bi i koji kilogram više na pjevačici izgledao lijepo.

- Predivno izgledaš, a koja kilica bi dobro došla. Divota - pisalo je u komentaru, a sudeći po pohvalama nije bio zlonamjeran.

Domenica na društvenim mrežama pokazuje kako provodi dane, pa je na kupanje povela i svog psića s kojim je plovila na dasci.

PRIPREMILE SI I RUČAK Trudna Hana Huljić i Domenica objavile fotku s piknika na plaži

Inače, pjevačica se nedavno pohvalila kako uživa na plaži i sa svojom kumom Hanom Huljić Grašo (31) koja bi uskoro trebala i roditi.

Idi na 24sata

Komentari 13

  • nohname 21.06.2022.

    Pa šta sad ako je mršava, bar je prirodna i na njoj ne vise silikonski baloni i pačja usta.

  • melonne 21.06.2022.

    Simpa cura.....ali dok šuti još više.....😊

  • ZG - KAJ 21.06.2022.

    Meni je slatka i zgodnicka...

Komentiraj...
Vidi sve komentare