To je to što me zanima!

Domenica Žuvela: Imam osjećaj kao da nisam pjevačica, samo sam rezervirala Arenu za 2030.

U rujnu se vraćam u studio, kaže pjevačica koja je posljednjih šest mjeseci provela u plesnoj dvorani. Njezina prijateljica Hana Huljić Grašo uskoro postaje mama, upitali smo Domenicu vidi li se ona uskoro u toj ulozi
Vidi originalni članak

Ljeto mi je krenulo radno, a tek sam se vratila iz Zagreba. No drago mi je da je tako, priča nam pjevačica Domenica Žuvela (29), koja će vruće dane provesti u Splitu i na Korčuli.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Priželjkujem malo veći odmor, uvijek iskoristim barem jedan dan u tjednu za posjet Korčuli - dodaje pjevačica.

Kakvi su joj planovi ovog ljeta?

- Znači, nemam nikakvih planova, osim što sam bukirala 2030. godinu. Htjela bih odraditi samo više koncerata i biti što više doma - smije se Domenica, misleći pritom na koncert u Areni Zagreb 8.11. 2030. godine.

VOLJENI KORČULANIN Domenica otkrila ime dečka: 'Sretna sam i lijepo nam je'

- U rujnu se vraćam u studio. Dosad sam bila u 'Plesu sa zvijezdama' tijekom kojeg sam boravila u Zagrebu - kaže Domenica koja zbog plesnih obaveza nije stigla razmišljati o novoj glazbi.

- Imam osjećaj da zadnjih šest mjeseci nisam pjevačica jer sam bila cijelo vrijeme u plesnoj dvorani i u nekom drugom filmu. No sad kad sam se vratila doma definitivno treba graditi ljeto koje je nama glazbenicima najvažnije - zaključuje pjevačica.

Njezina prijateljica Hana Huljić Grašo (31) uskoro postaje mama. Upitali smo Domenicu vidi li se ona uskoro u toj ulozi.

- Ne ne ne ne. Meni je tako lijepo što ću ja proći sve ovo s njom i djetetu se radujem kao da je moje. Doći će sve u svoje vrijeme. Takve stvari se ne mogu planirati, naravno da, ako mi se sada dogodi, bila bi najsretnija na svijetu, ali ako ne mora... - smije se Domenica.
 

Idi na 24sata

Komentari 10

  • Marija Magdalena 💓💓 10.06.2022.

    Umislila da je pjevačica....daleko si od toga...što imaš love to ne znači da znas pjevat

  • 10.06.2022.

    Pa i nisi ča se zamišljaš...Osičaj te ne laže..To si ti ne brini.🤣🤣

  • blago tebi jesi pametan 09.06.2022.

    Uh kako je ovaj naslov izvucen iz konteksta da se ekipa zalijepi na komentare

Komentiraj...
Vidi sve komentare