To je to što me zanima!

Domenicu usporedili sa Zrinkom Cvitešić zbog kose: 'Ma iste ste'

Pjevačica uskoro planira otići u rodnu Korčulu na dva tjedna. Krajem kolovoza nastupa s Mijom Dimšić na humanitarnom koncertu u Splitu i tome se iznimno veseli
Vidi originalni članak

Uzdanica Huljićevih snimila je spot za pjesmu 'Zovi'. Zbog toga je učila jahati konja i otkrila novu strast. Korčulanki je inspiracija za novi spot bio Divlji zapad. U spotu se Domenica Žuvela (27) transformirala u kaubojku.

POGLEDAJTE VIDEO: Domenica odgovorila na 24 pitanja

- Dodala sam malo više plesnog pokreta u spotu pa izgleda senzualnije - kaže pjevačica. Fanovi su joj na društvenoj mreži redali komplimente i napisali da s kovrčavom kosom izgleda kao glumica Zrinka Cvitešić, a ona se složila s usporedbom. Za potrebe spota u kojem jaše na konju išla je na satove jahanja.

- Preoduševljena sam i izvan sebe sam bila kad sam jahala konja, to mi je nešto najljepše - rekla nam je Domenica.

Pjesma govori o samosvjesnoj ženi koja zna što želi i ne pristaje na kompromise. Konkretno u situaciji iz pjesme ne želi se javiti muškarcu. Pitali smo Domenicu je li se i ona našla u takvoj situaciji.

- Vjerojatno jesam. Mislim da je ovo nešto s čim se možemo susresti na dnevnoj bazi, kad odlučiš da si sebi najvažniji i okreneš se sebi - kaže. Uskoro planira otići u rodnu Korčulu na dva tjedna. Krajem kolovoza nastupa s Mijom Dimšić na humanitarnom koncertu u Splitu.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Volim i aktivan odmor i odmarati se na plaži - dodaje. U karanteni je redovito vježbala jogu i trudi se živjeti zdravo.

Idi na 24sata

Komentari 9

  • jamesbond7777 27.07.2020.

    nis nebu od nje, za 3g necemo ni cuti za nju😀😀😀😀😀

  • JusticeLeague 27.07.2020.

    samo da joj nije slična po ponašanju s tuđim muževima, sve drugo može proći ;)

  • Linz 27.07.2020.

    Moram popiti jednu rakiju od srčanika jer mi ovakve vijesti smanjuju sposobnost mozga da obradi neku sledeću informaciju a srčanik normalizira probavu i rad crijeva i čuva zdravlje živčanog sustava !!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare