To je to što me zanima!

'Domina u crnom' sada i svoje torbice obožava vezati za ruke

NEOBIČAN MODNI DODATAK Glumica se na premijeri filma 'Moneyball', u kojem glumi Brad, pojavila s torbicom koja joj je narukvicom bila zavezana za ruku
Vidi originalni članak

Majka šestero djece nekada je obožavala nositi crnu kožu, eksperimentirati s noževima i krvlju te svoje tijelo ukrašavati brojnim tetovažama. Nije krila da voli sado mazo seks za kojeg misli da ga mnogi pogrešno smatraju nasilnim jer je on za nju otkrivanje istine među partnerima. Glumica je okupljenima barem dijelom podsjetila na svoju prošlost te svoj, po nekima klasični stil odijevanja, upotpunila neobičnim modnim dodatkom. Na premijeri filma 'Moneyball' u kojem glumi njezin partner Brad Pitt (47), Angelina Jolie (36), na crvenom tepihu pojavila se noseći malenu zlatnu torbicu koja joj je narukvicom bila 'zavezana' za ruku.

Par se na premijeri filma, koji je prikazan na 36. Toronto International filmskom festivalu, pojavio u glamuroznom izdanju. Angelina je nosila svilenu dugu crnu haljinu,a Brad klasično crno odijelo i kravatu. Nosio je sunčane naočale, a u prvom planu isticali su se njegovi brkovi i brada. Par je na crvenom tepihu izgledao zaljubljeniji nego ikada.

Idi na 24sata

Komentari 10

  • stefi88 10.09.2011.

    Smiješno mi je kako nastane cijeli članak zbog jedne torbice... Haha, kao da je urednik dao novinaru sliku i rekao: Napravi iz ovoga priču! ;))

  • musicfan17 10.09.2011.

    premršava je sada.ali ce uvijek imat lijepo lice <3 baš ima lijepu facu Pitt je prezgodan i dalje a koliko ima 46 god ?

  • stephanie 10.09.2011.

    dobar modni dodatak, a pazi naslov:)

Komentiraj...
Vidi sve komentare