To je to što me zanima!

Domišljata Andrea Šušnjara Ramonese pretvorila u Magazin

Splićanka je redizajnirala svoju krpicu te iznad prepoznatljivog grba začetnika punk pokreta ispisala naziv grupe Magazin, a unutar grba izbacila Johnnyja, Joeyja, DeeDeeja i Tommyja
Vidi originalni članak

Raspjevana plavuša Andrea Šušnjara (30) Zagrepčane je na nastupu iznenadila kombinacijom u kojoj je imidž slatke djevojke iz susjedstva zamijenila buntovnim stilom.

Pjevačica Magazina na noge je navukla mrežaste čarape i crne ljetne čizmice na visoku potpeticu koje je iskombinirala sa suknjom od umjetne kože na kojoj su se isticale zakovice. Pankerski stil Andrea je upotpunila majicom kakvu inače nose obožavatelji američkog benda Ramones. 

Dosjetljiva je Splićanka ipak je redizajnirala svoju krpicu te iznad prepoznatljivog grba začetnika punk pokreta ispisala naziv grupe Magazin, a unutar grba izbacila Johnnyja, Joeyja, DeeDeeja i Tommyja te ubacila imena kolegica iz benda. 

Šušnjaru već godinama nitko nije uspio svrgnuti s vrha liste najgore odjevenih Hrvatica koju slažu modni stručnjaci. Prije sedam godina, kad ju je Tonči Huljić (55) pozvao u Magazin, objasnila je da se u svojoj garderobi još ne snalazi najbolje.

- Nisam još izgradila neki svoj stil, eksperimentiram sa stilovima, ali najudobnije se osjećam u nekoj maloj crnoj elegantnoj haljinici - rekla je Šušnjara. Pjevačica tvrdi da u slobodno vrijeme najradije nosi trenirku.

Prekrojila majicu fanova Ramonesa

Šušnjara je prepoznatljivu majicu kakvu ‘furaju’ obožavatelji punk grupe Ramones redizajnirala te na nju napisala Magazin.

 

 

Idi na 24sata

Komentari 27

  • Čavoglavi Hrvat 18.06.2017.

    Šta bi to bilo ljetne čizmice, nesta kao zimske japanke?

  • jdn 18.06.2017.

    mala sisato/guzata pjevacica koja frflja dok pokusava pjevati

  • talman 18.06.2017.

    Meni nije važno što nosi, najbolje ništa

Komentiraj...
Vidi sve komentare