To je to što me zanima!

Don Kaćunko u kazalištu izbjegavao Seve i Slavka

“Sumnja” govori o župniku kojeg sumnjiče za pedofiliju. Kaćunka je predstava oduševila. Nije ostao na domjenku kao ni Severina i Slavko
Vidi originalni članak

Don Anđelko Kaćunko došao je iz Gospića, gdje je kapelan tamošnje župe, u Zagreb na premijeru “Sumnje”. Iz prvog reda Gavelle gledao je predstavu o župniku kojeg ravnateljica osnovne katoličke škole sumnjiči za pedofiliju. Nekoliko puta nasmijao se Slavici Knežević koja glumi rigidnu, konzervativnu redovnicu, a na kraju predstave oduševljeno je pljeskao.
- Predstava je odlična i potiče na razmišljanje - rekao je Kaćunko ne zadržavši se na domjenku nakon premijere.
Nekoliko redova iza Kaćunka predstavu je gledala Severina u društvu dečka Slavka. Poput svoga najžešćega kritičara Kaćunka, niti ona se nije zadržavala na domjenku.
- Daj da barem pozdravimo Mani - rekao joj je Slavko ugledavši bivšu intendanticu riječkog HNK.
- Gdje je? Nisam je ni vidjela od gužve - odgovorila je Seve i pohitala k Mani.

Idi na 24sata

Komentari 5

  • student_ri 15.11.2008.

    Pronašao se Kaćunko u popu pedofilu!!!Mislim da bi se većina popova tu pronašla

  • panchito 15.11.2008.

    pa kakav si to svecenik koji izlazis redovito u nekim trac novinama tipa extra,story da ne govorim o promociji knjige one kuj-e sta je iso,pa sram ga moze bit,krac moj je on svecenik,pati za slavom ko ove kvazi zvijezde hrvatskih sapunica tipa zabranjena ljubav,uzas! radije bi si sam izgradio kapelicu ispred kuce i molio se,nego uso kod njega u crkvu!

  • Jasnna 15.11.2008.

    a šta je to don Kaćunko neki pametnjaković? zaboga miloga upišite u googl pretraživač riječ kaćunko dobit ćete više rezultata nego za bilo koju hrvatsku zvijezdu.. nemam ja ništa protiv svećenika ali gdje su ona vremena kada su svećenici predstavljali utočište i bili simbol utjehe... Čast svećenicima ali ovaj kaćunko ih sve sramoti....

Komentiraj...
Vidi sve komentare