To je to što me zanima!

Donator Milan: Novorođenčad raznježila srpskog kralja bakra

Srpski 'kralj bakra' dosad je rodilištima donirao 400.000 eura. Srpska rodilišta počeo je opremati kada mu je bivša zaručnica Severina bila u petom mjesecu trudnoće
Vidi originalni članak

U akciju opremanja srpskih rodilišta Milan Popović (47) uključio se lani u listopadu kad je Severina (40) bila u petom mjesecu trudnoće. Dosad je rodilištima donirao 400.000 eura. Splitskom rodilištu, u kojem je rodila pjevačica, donirao je pet toplih krevetića i otirač za noge za ulaz u bolnicu jer se zbog snijega stalno posklizavao.

Nakon prekida sa Severinom, srpski 'kralj bakra', nagađa se, još nije vidio osmomjesečnog sina Aleksandra. Severina je prije tri tjedna izjavila kako joj se ne javlja već dva mjeseca. Milan je otad avionom nekoliko puta poslovno letio u Cambridge. Tulumario je sa zvijezdama serije 'Budva na pjeni od mora' u svom kafiću u središtu Beograda. Na zagrebačkom Kozjaku, gdje živi pjevačica, susjedi su ga zadnji put vidjeli početkom ljeta. Došao je taksijem s gitarom u ruci.

U sobu montirala kuke za vježbanje

Dosad je vježbala na terasi, a radnici su joj nedavno u stanu montirali kuke na koje stavlja uže. Sad se može rastezati u sobi.

Idi na 24sata

Komentari 77

  • cosanostra666 02.11.2012.

    sigurno mu se odbija od poreza.....i neka obezbedi i kiseonik jer su ustaše u banjaluci zatvorili kiseonik pa su bebe ostale bez vazduha .....čuo na radiju,lovili smo postaje republike srpske ako se to može nazvati republika

  • marsolina 02.11.2012.

    teški preserans.....

  • gandi1 02.11.2012.

    Sva sreća pa je našao dobar način kako da si popravi imidž u javnosti. Barem nešto dobro od cijele trakavice neka ispadne.

Komentiraj...
Vidi sve komentare