To je to što me zanima!

Donna iz 'Baywatcha' rekreirala fotku u bikiniju, a lice u prvom planu: 'Što? Ne izgleda ovako!'

Nedavno su u javnost isplivale fotke glumice. Lice joj izgleda opuštenije nego na fotkama koje objavljuje. Otvoreno je raznije priznala da je bila na raznim estetskim zahvatima
Vidi originalni članak

Američka glumica Donna D‘Errico (54) proslavila se ulogom u hit seriji 'Baywatch' koju je 90-ih bilo nemoguće propustiti. Serija je sa snimanjem završila prije više od 20 godina, a Donna je sada pozirala u kultnom kupaćem kostimu. 

FATALNA D'ERRICO Donna je prije 30 godina mnoge osvojila ulogom u 'Spasilačkoj službom', a badiće nosi i danas

Atraktivna glumica pokazala je da ne stari ni u šestom desetljeću. Na fotki je pozirala u jednodijelnom crvenom badiću, s plutačom u ruci i pokraj žutog terenca.

- Rekreiranje 'Spasilačke službe' u Miamiju - napisala je u opisu ispod objave.

Mnoge je prizor podsjetio na dane kultne serije.

- I dalje si ikona. Možda si čak ljepša nego prije - pisali su fanovi serije i glumice.

Iako su brojni hvalili njezinu zavidnu liniju, neki su primijetili neobičan izgled njezina lica. Početkom mjeseca isplivale su fotografije na kojima se vidi kako izgleda u stvarnom životu. Mnogi su primijetili da bez šminke i filtera izgleda potpuno drukčije. Fotke možete pogledati OVDJE

- Ma, ne izgleda ovako. Slike nemaju veze sa stvarnošću - komentirali su na društvenim mrežama.  

Glumica nikada nije skrivala da je bila na raznim estetskim zahvatima kako bi održala mladoliki izgled. Osim što je zatezala kožu lica, prije nekoliko godina podvrgnula se i zatezanju kože ruku, trbuha i liposukciji. 

Idi na 24sata

Komentari 1

  • eka mala 25.06.2023.

    Kao voštana figura!

Komentiraj...
Vidi sve komentare