Obavijesti

Show

Komentari 15

Donna je prije 30 godina mnoge osvojila ulogom u 'Spasilačkoj službom', a badiće nosi i danas

Donna je prije 30 godina mnoge osvojila ulogom u 'Spasilačkoj službom', a badiće nosi i danas
6

Većina njenih obožavatelja uživa i pohvaljuje to što glumica u svojim godinama pozira jednako kao i u svojoj mladosti, ali neki ipak prigovaraju da je prestara da bi se tako predstavljala

VIDEO

Američka glumica Donna D‘Errico (54) proslavila se ulogom u hit seriji 'Baywatch' koju je 90-ih bilo nemoguće propustiti. Serija je sa snimanjem završila prije više od 20 godina, a Donna i danas u bikiniju izgleda jednako dobro kao i tada, što je vjerojatno kombinacija dobrih gena, disciplinirane prehrane i tjelovježbe, ali, u njenom slučaju, i estetske kirurgije.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

01:22

Donna na Instagramu ima 1.5 milijuna pratitelja te često dijeli fotografije na kojima ponosno pozira u bikinijima ili u senzualnom donjem rublju. 

Većina njenih obožavatelja uživa i pohvaljuje to što glumica u svojim godinama pozira jednako kao i u svojoj mladosti, ali neki ipak prigovaraju da je prestara da bi se tako predstavljala na društvenim mrežama. 

Na američki blagdan 4. srpnja glumica je objavila video u kojem u bikiniju, uzorka američkih simbola, pleše i pjeva na pjesmu 'God Bless the U.S.A.' Leeja Greenwooda. Iako je većina komentara bila vrlo pozitivna i uglavnom su pljuštali komplimenti, našla se nekolicina pratitelja koji su smatrali da nije primjereno da objavljuje takve videe zbog svojih godina.

Kao odgovor na to D'Errico je objavila novu fotografiju u bikiniju i poručila svim 'hejterima' da može raditi što god poželi.

'Zaustavile' su starenje: Iako su zagazile u šesto desetljeće, figurom ostavljaju bez daha
'Zaustavile' su starenje: Iako su zagazile u šesto desetljeće, figurom ostavljaju bez daha

 - Dosta se žena žalilo na video od 4. srpnja koji sam objavila u crveno-bijelo-plavom bikiniju jer su mislile da sam 'otmjenija od toga' i 'prestara da nosim bikini' i, meni najdraže, 'očajna'. Reći ću vam nešto što bi vas moglo iznenaditi. Zapravo mogu nositi i raditi doslovno što god želim. Na tu temu, evo mene u bikiniju kako čučim na stoliću - napisala je tada Donna. 

Upravo zbog negativnih komentara D'Errico često naglašava kako se osjeća ugodno i lijepo osjeća u svojoj koži i kako se ne zamara s onima koji nemaju ništa lijepo za reći. 

Glumica nikada nije skrivala niti da je bila na raznim zahvatima kako bi održala mladoliki izgled. Osim što je zatezala kožu lica, prije nekoliko godina podvrgnula se i zatezanju kože ruku, trbuha i liposukciji. 

POGLEDAJTE 24 PITANJA S ARIJOM RIZVIĆ:

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 15
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati
GRGO ŠIPEK

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati

Glazba je triljskom reperu, kako je znao reći, spasila život. Krajem srednje škole s prijateljem je osnovao grupu III. Čin