To je to što me zanima!

DORH se oglasio oko Dragović i Gorana Ivaniševića: 'Ona nije podnijela tu kaznenu prijavu'

Državno odvjetništvo demantiralo je navode tjednika Nacional da su odbacili prijavu Tatjane Dragović protiv Gorana Ivaniševića, a da je pritom i tri godine nisu obavijestili o tome
Vidi originalni članak

Nakon što je tjednik Nacional objavio kako DORH nije obavijestio Tatjanu Dragović o njenoj prijavi protiv bivšeg supruga Gorana Ivaniševića za obiteljsko nasilje te su predmet 'arhivirali i zaključili', oglasilo se i samo Državno odvjetništvo. 

- Tatjana Dragović nije podnositeljica kaznene prijave u predmetu o kojem je objavljen tekst u današnjem izdanju tjednika Nacional slijedom čega Općinsko kazneno državno odvjetništvo u Zagrebu nije donijelo rješenje o odbačaju njezine kaznene prijave, pa je prema odredbama Zakona o kaznenom postupku o istome nije ni moglo obavijestiti - navode iz DORH-a. 

Navode nadalje i kako Općinsko kazneno državno odvjetništvu u Zagrebu 'ne smije i neće iznositi podatke i činjenice iz tog spisa zbog zaštite djeteta'.

OBRAT U SLUČAJU Nacional: DORH odbacio prijavu Tatjane Dragović protiv Gorana Ivaniševića, a nisu joj to javili

Podsjetimo, o Ivaniševiću i njegovoj bivšoj supruzi se pisali i prije nekoliko mjeseci zbog sudskih procesa. Tada je Nacional naveo da je Ivanišević podnio više postupaka s ciljem da bivšoj supruzi oduzme dio imovine koja joj je pripala temeljem njihovih ranijih međusobno potpisanih sporazuma. 

- Ovako...onoga trenutka kada sam se usudio potraživati novce koje sam zaradio prije i tijekom braka, koje je T.D prisvojila mimo svih zakona i ugovora, postao sam obiteljski nasilnik i miljenik sudova. Sad samo čekam tužbu koja bi trebala ustvrditi da je dotična T.D osvojila Wimbledon i dvije olimpijske medalje, a možda i još neki Grand slam, ali to još sud treba ustvrditi. Za sve upite i ostalo, javite se mojim odvjetnicima, gosp. Mandiću i gosp. Staniću  koji se bave ovim slučajem već dugo vremena. Uz dužno poštovanje, Goran - napisao je Ivanišević na društvenim mrežama tada, no objavu je kasnije izbrisao. 

Idi na 24sata

Komentari 1

  • Uspravan 17.01.2024.

    Rekli bi Srbi: " Što volem debeo buđelar! Kao majka ludu kćer"

Komentiraj...
Vidi sve komentare