To je to što me zanima!

Dorian Crnković: 'Na moru ću miješati koktele bez majice'

Kada ona dođe ovdje, vozimo bicikle, hodamo po 10 kilometara, zdravo se hranimo i jednom riječju, uživamo, a tako je i obrnuto, ispričao je Dorian o svojoj vezi s Ivanom Stapić koju je upoznao u showu
Vidi originalni članak

To u biti nije moja realna kilaža jer sam trenutno još uvijek pun vode zbog operacije abdominoplastike, odnosno uklanjanja viška kože s trbuha, koju sam nedavno obavio. No i ta voda će otići, a ja ne namjeravam stati s gubljenjem kilograma, rekao je prošlogodišnji pobjednik showa 'Život na vagi' Dorian Crnković (24). 

Zagrepčanin je kad je tek ušao u emisiju imao 177 kilograma, a trenutačno je spao na 112 kilograma. Dorian svaki dan trenira sa svojom djevojkom Ivanom Stapić (24) koju je upoznao u 'Životu na vagi' te su zbližili, kako je rekao, nakon izlaska iz kuće. Nije im problem ni daljina budući da Ivana stanuje u Splitu. 

 

- Mi smo na relaciji Zagreb - Split. Kada ona dođe ovdje, vozimo bicikle, hodamo po 10 kilometara, zdravo se hranimo i jednom riječju, uživamo, a tako je i obrnuto - rekao je Dorian. Dodao je kako su mu sudjelovanje i pobjeda u showu potpuno promijenili život. 

 

 

- Puno sam sretniji i zadovoljniji sa svojim životom i nema osobe kojoj ne bih preporučio da se prijavi ako ima problema s prekomjernom težinom jer ne samo da će naučiti kako se zdravo hraniti, nego će poboljšati i svoju zdravstvenu sliku i promijeniti životne navike - istaknuo je Zagrepčanin.

 

TRENIRAJU ZAJEDNO Život nakon showa: Dorian uživa s curom i održava kilažu

 

 

Kaže da se svatko koga muči višak kilograma treba prijaviti u novu, treću sezonu 'Života na vagi' jer će tako riješiti svoj problem. Dorianu godi novi način života i osjeća se super, a veseli ljetnoj sezoni kada će na otoku Vrgada raditi kao cocktail majstor. 

 

 

- Jedva čekam otići na more i stati za šank, ove sezone radit ću bez majice - zaključio je Zagrepčanin smijući se. 

 

 

 

 

 

Idi na 24sata

Komentari 39

  • blonde 13.04.2018.

    bravo...puno sreće u daljnjem skidanju i u ljubavi...

  • Sterop7 11.04.2018.

    Bravo sve je samo u upornosti i volji..

  • belladonna 11.04.2018.

    Šou traje 3 mjeseca! Tko se može tu prijaviti? Samo nezaposleni!

Komentiraj...
Vidi sve komentare