Obavijesti

Show

Komentari 62

Život nakon showa: Dorian uživa s curom i održava kilažu

Život nakon showa: Dorian uživa s curom i održava kilažu
1

Nakon vojničkog drila te brojnih napora i stresova kojima su bili izloženi u showu, Dorian i Ivana sada uživaju u zajedničkim trenucima koje nerijetko dijele na društvenim mrežama

VIDEO

Pobjednik posljednje sezone 'Života na vagi', Dorian Crnković (23), u show je ušao sa 177,6 kilograma, a na finalnom vaganju imao je 100,6 kilograma, odnosno 77 manje nego na početku.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

00:13

Zagrepčanin je izgubio kilograme, osvojio novčanu nagradu, ali i pronašao ljubav. On i bivša cimerica u vili za skidanje kila, Ivana Stapić sada su par, a zbližili su se nakon izlaska iz kuće.

Nakon vojničkog drila i mnogobrojnih napora i stresova kojima su bili izloženi  showu, Dorian i Ivana sada uživaju u zajedničkim trenucima -  posjetili su Dubrovnik. popeli se na Sljeme, skupa ušli u 2018,. a i zajednički treninzi su im na dnevnom rasporedu.

 

Beautiful view 🌞 Dubrovnik #dubrovnik #samoopusteno😎 #zivotnavagi

A post shared by Dorian Crnković (@dodo2401) on

Dorian za sada 'drži' novu kilažu, a nešto manje sreće s održavanjem iste ima pobjednik prve sezone Ivan Krolo. On je u 'Životu na vagi' izgubio 45 kilograma, a nedavno je otkrio da se udebljao.

 

#pojutrusedanpoznaje #gotovtrening✔

A post shared by Ivana Stapić (@ivanastapic) on

- Na početku mi se vratilo nešto malo kilograma, ali tada sam još bio u formi i trenirao sam. Međutim zadnja dva-tri mjeseca imao sam problema s ozljedama i sve skupa od izlaska iz showa udebljao sam se 15 kilograma - priznao je.

 

Dobar smo posal odradili! Pozdrav Šibeniku! 💪🏻💪🏻💪🏻 #zivotnavagi

A post shared by Ivan Krolo (@krolourutu) on

Krolino vraćanje kila ne čudi s obzirom da su formati u kojima kandidati u kratkom vremenu gube mnogo kilograma često predmet rasprave i brojnih kontroverza. Mnogi se pitaju jesu li ovakve metode gubljenja kilograma održive na 'duge staze' i u stvarnom životu te koliko zapravo utječu na zdravlje samih kandidata.

Iako spomenute metode u našoj inačici showa nisu toliko rigorozne kao one u stranim verzijama, posebno u američkoj gdje su se kandidati nakon završetka showa žalili na zdravstvene probleme, skepsa je itekako opravdana.

Zaljubljeni Dorian: Uletio sam Ivani kada se razišla s dečkom
Zaljubljeni Dorian: Uletio sam Ivani kada se razišla s dečkom

Policajka Suzanne Mendonca (39) u drugoj je sezoni showa izgubila 40 kilograma.

- TV kuća ne želi organizirati okupljanje bivših natjecatelja jer su svi ponovno vratili kilažu - rekla je. Prisjetila se kako su je u natjecanju tjerali da jede dječju hranu, a u sauni su provodili i po šest sati zamotani u vrećice.

Hoće li Doran uspjeti zadržati kilažu pokazati će vrijeme i vaga.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 62
VIDEO

FOTOGALERIJA Prve zajedničke fotke Vlatke Pokos i njezinog devet godina mlađeg dečka!
U MAKARSKOJ

FOTOGALERIJA Prve zajedničke fotke Vlatke Pokos i njezinog devet godina mlađeg dečka!

Vlatka se za ovu prigodu odlučila za bijelo odijelo, a ispod je nosila zelenu košulju. Većeslav je nosio sako, plavu košulju i traperice

Ella nakon ročišta otkrila koliko je spor s Charlesom 'težak'...
NAŠALILA SE

Ella nakon ročišta otkrila koliko je spor s Charlesom 'težak'...

Ella Dvornik i Charles Pearce bili su u utorak na sudu u Puli, a oboje su se na svojim društvenim mrežama osvrnuli na ročište
Jennifer Lopez opet je šokirala: Prošetala ulicom bez šminke i frizure, pogledajte kako izgleda
POTPUNO LEŽERNO

Jennifer Lopez opet je šokirala: Prošetala ulicom bez šminke i frizure, pogledajte kako izgleda

Inače, i nedavno su ju fotografi uhvatili na ulicama grada, gdje je otkrila da ne izgleda savršeno kako često prikazuje na društvenim mrežama