To je to što me zanima!

Doris je otkrila da su joj Livaje rod, a evo kako su povezani...

Suprug pjevačice, bivši vaterpolist Mario Budimir, ujak je Iris Rajčić. Inače, Livaja se odlično slaže s punicom Marijom, Budimirovom sestrom, kod koje su on i Iris jedno vrijeme živjeli dok im nije bio gotov novi dom na Bačvicama
Vidi originalni članak

Familija je to. Što se tiče nas, mi bismo volili da su se i prije oženili. Ovo je važan dan u njihovu životu. Želim im Božji blagoslov u životu, sreću, mir, ljepotu, a ono što je najvažnije to već imaju, a to je dvoje lijepe djece, rekla je Doris Dragović (61) prije svadbe Iris Rajčić (42) i Marka Livaje (28) na splitskom Sustipanu.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Dolazak samozatajne pjevačice, koja se posljednjih godina posvetila glazbi i vjeri, iznenadio je mnoge. No kako je i sama Doris rekla, riječ je o rodbinskoj vezi. Naime, suprug pjevačice Mario Budimir je Irisin ujak, odnosno bivši vaterpolist Budimir i Irisina majka Marija su brat i sestra. Inače, Livaja se odlično slaže s punicom Marijom, Budimirovom sestrom, kod koje su on i Iris jedno vrijeme živjeli dok im nije bio gotov novi dom na Bačvicama. Doris i Budimir pak prije nekoliko dana proslavili su 32 godine braka.

- Ljubav, pripadanje, nadasve strpljenje, mir u duši, povjerenje, nježnost, odlučnost - i sve je to samo djelić. Ima još mnogo i ne bi stalo u ovu objavu. Možda u tome i je ljepota. 28. 04. 2022. - 32 godine ljubavi - objavljeno je prije nekoliko dana na službenoj Facebook stranici Doris Dragović, a osim prigodnih riječi pjevačice objavljena je i njihova fotografija s vjenčanja.

NIZ GLAMUROZNIH IZDANJA Pogledajte kako su se dame odjenule za svadbu hajdukovca Marka Livaje i Iris Rajčić u Splitu

U jednom intervjuu prije tri godine Budimir je nećakinju Iris i zvijezdu Hajduka Marka Livaju već nazivao supružnicima iako su tek sad stali pred oltar. Prva pratilja Miss Hrvatske 1997. i zvijezda Hajduka u vezi su osam godina, zaljubili su se u splitskom kafiću, no kako je Iris nedavno rekla u jednom intervjuu, svadbu su odgađali zbog Livajinih sportskih obaveza, a onda je došla i korona. No prije nekoliko mjeseci konačno su se odlučili vjenčati. Izabrali su crkvicu na splitskom Sustipanu, čiji su dio zakupili kako bi imali privatnost.

Mladenka je tako izbjegla poziranje pred okupljenim fotoreporterima, a dodatno se i sakrila ispod kišobrana kojima su je opkolili prijatelji mladenaca pa se mogao vidjeti tek djelić njene raskošne vjenčanice koju je nabavila u Sposi, a riječ je o talijanskom brendu Millanova. Njena kuma Lana Pavić također je nosila haljinu istog brenda. Svatovi nisu ni silazili sa Sustipana, nego su preko njega produžili u restoran Adriatic, bivši restoran obitelji Grašo, u kojemu su uzvanike zabavljali Jasna Zlokić, Jelena Rozga i Milan Terze, ali i ujna Doris, koja je na društvenoj mreži uhvaćena kako pjeva svoju pjesmu “Srdele”.

Idi na 24sata

Komentari 8

  • 05.05.2022.

    Doris ti si još samo za prvu pomoć tj. pripomoć..Livaja nije svistan kako će mu ova popit živce za koju godinu..ako već i ne pije...Pobiće on od nje ka vrag od magle,biće mlađi to je njoj jasno samo njemu nije...

  • simonairena 04.05.2022.

    Nazalost Doris zraci( izgleda) kao da je upravo teleportirana iz srednjeg vijeka

  • japanokinezjapano 03.05.2022.

    Majke mi ako je ovaj Livaja pri zdravoj pameti. Pored toliko lijepih mladih i pametnih cura, on oženio tu Iris koja mu već sada izgledom i godinama može biti mama. Šta će biti za 18 godina to samo on bude skužio.

Komentiraj...
Vidi sve komentare