To je to što me zanima!

Doris objavila fotku kako doji: 'Petljate se u tuđe maternice'

Nije lako biti roditelj, a mnogima nije lako ni zatrudnjeti, kaže Doris, koja apelira da se kao društvo manje u budućnosti petljamo u osobne izbore. Podržala je inicijativu svojom nešto starijom fotografijom dojenja.
Vidi originalni članak

Doris Pinčić (31) pridružila se ženama koje na društvenim mrežama, pod oznakom #pričeiznutra, govore svoja iskustva o majčinstvu, trudnoći i svemu što su proživjele u tim danima koji su za sve trebali biti najljepši. Doris se nedavno razvela od pjevača Borisa Rogoznice (31), a sad je objavila fotografiju na kojoj doji mlađe dijete, kćer Gitu, uz koju je napisala podužu priču.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Prelijepo je i preludo biti majka, ja sam to zbilja oduvijek htjela i svaki dan sam iznova zahvalna što imam zdravu djecu koja su mi lagano i bezbolno stigla iako su mi s 14 godina dijagnosticirani policistični jajnici zbog kojih sam uvijek strahovala da to neće ići tako lako. Na kraju mi je život dao da o tome ne moram misliti i brinuti i nemam druge nego doista istinski biti zahvalna - kaže Doris.

Dodala je i kako se svi previše petljaju u tuđe maternice te da nije lako biti roditelj, a mnogima nije lako ni zatrudnjeti.

- Nikad neću reći da su svi muškarci isti ni da su muškarci negativci, ali doista, nisam primijetila da se njih toliko propitkuje o intimnim stvarima koliko se nas pita. Ajmo svi skupa malo lakše... Prvo mi same jedna po drugoj a onda i svi ostali... Možemo mi to - zaključila je.

'SAMO TEBE LJUBIO' Doris nahvalila Borisovu novu pjesmu: 'Kad ti bivša žena kaže bravo, onda znaš da je dobro'

Ova joj je fotografija izmamila osmijeh na lice jer se sjetila trenutaka kad su joj djeca bila vrlo mala, njihova mirisa, kao i ludila koje dolazi uz novorođenče u kući. 

Idi na 24sata

Komentari 47

  • dado huljak 15.09.2020.

    usli ste vi u pm kl i novirar

  • PinUkpin 08.08.2020.

    Daj ditetu flasicu,ostat ce glsdno

  • luky lu 24.07.2020.

    A mene pljuvali kad sam rekla Još malo pa će pornić 😆😆😆😆😆😆😆😆😆

Komentiraj...
Vidi sve komentare