Obavijesti

Show

Komentari 47

Doris objavila fotku kako doji: 'Petljate se u tuđe maternice'

Doris objavila fotku kako doji: 'Petljate se u tuđe maternice'
1

Nije lako biti roditelj, a mnogima nije lako ni zatrudnjeti, kaže Doris, koja apelira da se kao društvo manje u budućnosti petljamo u osobne izbore. Podržala je inicijativu svojom nešto starijom fotografijom dojenja.

VIDEO

Doris Pinčić (31) pridružila se ženama koje na društvenim mrežama, pod oznakom #pričeiznutra, govore svoja iskustva o majčinstvu, trudnoći i svemu što su proživjele u tim danima koji su za sve trebali biti najljepši. Doris se nedavno razvela od pjevača Borisa Rogoznice (31), a sad je objavila fotografiju na kojoj doji mlađe dijete, kćer Gitu, uz koju je napisala podužu priču.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

Doris i Boris 01:10

- Prelijepo je i preludo biti majka, ja sam to zbilja oduvijek htjela i svaki dan sam iznova zahvalna što imam zdravu djecu koja su mi lagano i bezbolno stigla iako su mi s 14 godina dijagnosticirani policistični jajnici zbog kojih sam uvijek strahovala da to neće ići tako lako. Na kraju mi je život dao da o tome ne moram misliti i brinuti i nemam druge nego doista istinski biti zahvalna - kaže Doris.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Joj, kad se sjetim trenutaka kad su bili ovako mali..i tog mirisa bebe..i sveg ludila koje ide uz novorođenče u kući.. :) Prelijepo je i preludo biti majka, ja sam to zbilja oduvijek htjela i svaki dan sam iznova zahvalna što imam zdravu djecu koja su mi lagano i bezbolno stigla iako su mi sa 14 godina dijagnosticirani policistični jajnici zbog kojih sam uvijek strahovala da to neće ići tako lako. Na kraju mi je život dao da o tome ne moram misliti i brinuti i nemam druge nego doista istinski biti zahvalna. No, imam mnogo prijateljica koje nisu te sreće i jako boli kad ih netko gotovo svakodnevno i nerijetko nebitan propitkuje-a zašto još nemate djecu, što ne valja..A pogotovo kad netko sugerira-pusti karijeru, djeca su važna.. Nažalost više puta sam tješila prijateljicu koja ne može ili ne može tako lako, a ovo joj se pitanje tako često i bez imalo obzira postavlja. Polako ljudi, previše se mi svi u tuđe maternice petljamo, nije lako biti roditelj, a mnogima među nama ni doći do toga. Netko ne može, netko ne želi ( pa i to je u redu, tko smo mi da propitkujemo tko će kako živjeti..) i sve je to u redu. Jedino što nije je to neprestano čačkanje po ženskoj energiji i organima... Ja nikad neću reći da su svi muškarci isti ni da su muškarci negativci, ali doista, nisam primijetila da se njih toliko propitkuje o intimnim stvarima koliko se nas pita.. Ajmo svi skupa malo lakše.. prvo mi same jedna po drugoj a onda i svi ostali..možemo mi to. Imate li i vi priča koje su zadirale u vašu žensku intimu, koje su vas pogađale, rušile i dirale gdje nisu smjele.. budimo jedna drugoj stup, podijelite i vi vaše #pričeiznutra ❤️

A post shared by Doris Pinčić Rogoznica (@dorispincicrogoznica_doda) on

Dodala je i kako se svi previše petljaju u tuđe maternice te da nije lako biti roditelj, a mnogima nije lako ni zatrudnjeti.

- Nikad neću reći da su svi muškarci isti ni da su muškarci negativci, ali doista, nisam primijetila da se njih toliko propitkuje o intimnim stvarima koliko se nas pita. Ajmo svi skupa malo lakše... Prvo mi same jedna po drugoj a onda i svi ostali... Možemo mi to - zaključila je.

Doris nahvalila Borisovu novu pjesmu: 'Kad ti bivša žena kaže bravo, onda znaš da je dobro'
Doris nahvalila Borisovu novu pjesmu: 'Kad ti bivša žena kaže bravo, onda znaš da je dobro'

Ova joj je fotografija izmamila osmijeh na lice jer se sjetila trenutaka kad su joj djeca bila vrlo mala, njihova mirisa, kao i ludila koje dolazi uz novorođenče u kući. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 47
VIDEO

Umro Damir Matković (72), TV novinar, urednik i voditelj
LEGENDA HRT-a

Umro Damir Matković (72), TV novinar, urednik i voditelj

Damir Matković je bio prije svega sjajan kolega, čovjek od kojeg se puno toga moglo naučiti. Istinska televizijska legenda. Ponosni smo što je 40 godina bio član HNDaa, rekao je Hrvoje Zovko, predsjednik HND-a

Marijana Seifert nestala je prije dvije godine. Obitelj traži novu istragu: 'Imamo listu zahtjeva'
NE ODUSTAJU

Marijana Seifert nestala je prije dvije godine. Obitelj traži novu istragu: 'Imamo listu zahtjeva'

Reality zvijezda Marijana Seifert nestala je u Zagrebu 27. travnja 2022. Njezina obitelj ne odustaje od potrage. Sastavili su popis zahtjeva koje žele uputiti policiji i institucijama
Sjećate li se Alexis iz 'Dinastije'? Evo kako glumica danas izgleda
UŽIVALA SA SUPRUGOM

Sjećate li se Alexis iz 'Dinastije'? Evo kako glumica danas izgleda

Glumicu Joan Collins često hvale zbog vitke linije koju održava s 90 godina. Sve je to rezultat, rekla je svojedobno, ustrajnosti u redovitom vježbanju i pravilne prehrane