To je to što me zanima!

Doris Pinčić je vodila emisiju nakon šuškanja o trudnoći: 'Napokon da smo i to doživjele'

Kako su objasnile u emisiji, Pinčić i Baban znaju se iz studentskih dana pa je voditeljica iz prve ruke naglasila kako se glumica Katarina oduvijek elegantno odijevala
Vidi originalni članak

Tako smo sretni što je danas s nama Katarina Baban. Dobrodošla, Kate, rekla je voditeljica Doris Pinčić (34) u emisiji  'Dobro jutro, Hrvatska'. Kao i svake subote, minute emisije posvetili su modi i to onoj koja se proizvodi u Hrvatskoj. Glumica Baban (34) je osnivačica i kreatorica brenda 'Lilith by Katarina Baban'.

Kako je istaknula, najčešće se njezine haljine nose na svečanim prigodama. Doris i Katarina istaknule su u emisiji da se poznaju, ali su se i našalile po tom pitanju. 

USPJEH DORIS PINČIĆ Stalno je plakala u 'Larinom izboru', preko noći je postala slavna, a sad zarađuje milijune

- Katarina se ovako oduvijek odijevala, i u studentskim danima. Poznajemo se, srele smo se tu i tamo prije 10, 15 godina - rekla je Doris. Netom prije, ali i nakon emitiranja emisije, Katarina je na društvenim mrežama objavila fotografije iz studija. 

- Napokon da smo i to doživile - napisala je Katarina i označila prijateljicu Doris. 

Voditeljica je danas nosila usku crnu haljinu, a ovih dana došla je u fokus javnosti zbog prstena koji joj je zablistao na ruci, ali i zbog navodne trudnoće. Naime, Doris je u srijedu nosila širu ljubičastu majicu pa su mnogi pomislili da se radi o trudnoći, ali ona je to demantirala.

VODITELJICA OBJASNILA Nakon šuškanja da je trudna, javila se i Doris Pinčić: Molim vas, imajte razumijevanja...

- Nije istina da sam trudna, molim vas, imajte razumijevanja prema mojoj obitelji i djeci - rekla je Doris za Večernji.hr.

POGLEDAJTE NOVU EPIZODU 'TKO JE KRIV?'

Idi na 24sata

Komentari 38

  • velma 04.11.2022.

    Već nam je slabo od ove face,ona serija Larin izbor ,promašaj ,stave je u 03 izjutra,toliko je dosadna..

  • Vikilili 09.10.2022.

    Meni ona djeluje kao starmala i dosadnjikava. Kao glumicu je znam Larin izbor i nije mi bila nešto a HRT ne gledam pa ju kao voditeljicu i neznam, ono reklama Prima . Neznam eto nije mi nešto da bi Nin stop uskakala iz pastete

  • 09051959ve 08.10.2022.

    Ponovo svaki dan barem jedan članak o njoj. 😡

Komentiraj...
Vidi sve komentare