To je to što me zanima!

Doris Pinčić u spotu za singl grupe Joy ''Ne postoji grad''

Pjesmu ljubavne tematike napisao je Fayo, uglazbio Denis Dumančić, a za spot je zaslužan Marko Zeljković Zelja. Grupa Joy spot je snimala u Zagrebu i Zagorju
Vidi originalni članak

Grupa Joy s ponosom predstavlja novi singl i spot "Ne postoji grad". Pjesmu ljubavne tematike napisao je Fayo, uglazbio Denis Dumančić, a za spot je zaslužan Marko Zeljković Zelja. Grupa Joy spot je snimala u Zagrebu i na području Zagorja, a za sve im je trebalo dva dana.

Posebna gošća spota je lijepa i popularna glumica Doris Pinčić. Dečkima je pomogla da se riješe treme tijekom snimanja, ali se i dobro zabavila unatoč tužnoj tematici radnje spota. Uz Doris Pinčić glavnu ulogu ima i Marko Vukes Vuky, pjevač benda, a glume par od početka i sretnih dana do prekida i tuge. 

Ekipa iz grupe Joy kaže kako su glumicu upoznali na svojim nastupima te im je suradnja došla prirodno, a oduševljeni su kako je odradila svoju ulogu. 

Spot za singl "Ne postoji grad" premijerno pogledajte na CMC televiziji 9. rujna u 19 sati, a u isto vrijeme i na portalu Vecernji.hr. Grupa Joy gostuje i u Glazbenom showu Dalibora Petka, gdje će radijskim slušateljima predstaviti novu pjesmu. 

Idi na 24sata

Komentari 5

  • spalato60 10.09.2014.

    Spot dobar , Doris dobra a pisma je malo gluha.

  • Vicktoorija 09.09.2014.

    Super mi je spot ali bome pjesma je "vec vidjeno i poslusano". Ni po cemu posebna...

  • Bezobrazno zelene 09.09.2014.

    Lipa pisma..baš mi se sviđa:)))

Komentiraj...
Vidi sve komentare