To je to što me zanima!

Doris Pinčić udala se u bijelom odijelu. Evo gdje je kupila štikle koje su privukle pažnju mnogih

Salonke od brušene kože, sa šiljastim vrhom, na kojemu se nalazi cvijet, i tankom potpeticom već danima su jedne od najprodavanijih cipela u Hrvaticama omiljenoj trgovini robom
Vidi originalni članak

Voditeljica Doris Pinčić (34) u petak 11. studenog izrekla je sudbonosno 'da' partneru Davoru Guberoviću (46). Naš čitatelj snimio je mladence ispred Područnog ureda gradske uprave Susedgrad u Zagrebu, a oboje su se odlučili za jednostavne modne kombinacije. Mnogima su tako za 'oko zapele' ružičaste štikle, koje je Doris uskladila s bijelim odijelom. Evo odakle su nam poznate...

POGLEDAJTE VIDEO: 

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Salonke od brušene kože, sa šiljastim vrhom, na kojemu se nalazi cvijet, i tankom potpeticom već danima su jedne od najprodavanijih cipela u Hrvaticama omiljenoj trgovini robom.

Cijena ružičastih cipela je 549, 90 kuna, a izgleda da su se jako svidjele i Doris, s obzirom na to da ih je odlučila obući za svoj 'najvažniji dan'. Voditeljica svakako nije pogriješila jer su elegantne cipele poput ovih savršene za 'podizanje' svečanih modnih kombinacija. 

SKROMNO VJENČANJE Slavlje u krugu obitelji: Doris i Davor vjenčanje su proslavili u jednom restoranu u Zagrebu

Podsjetimo, par je izrekao sudbonosno 'da' točno u 13 sati, a na vjenčanje u matični ured stigli su samo članovi obitelji i najbliži prijatelji. 

Zadranku i Daruvarčanina spojila je ljubav prema planinarenju, a da su zajedno počelo se pričati u veljači ove godine kad su se zajedno uspeli na Kilimanjaro. Davor je fotografije s Doris objavio u svom putopisu.

Doris je ubrzo nakon toga novinarima priznala da su njih dvoje u vezi.

- Da, sretna sam. Moj partner nije javna osoba i priroda njegova posla drugačija je od moga, zbog čega tu priču ne želim izlagati svjetlima reflektora - rekla je u ožujku.

POGLEDAJTE VIDEO: PETA EPIZODA EKSPERIMENTA S ANĐELKOM I RENEOM

AKO STE PROPUSTILI POGLEDAJTE I ČETVRTU EPIZODU EKSPERIMENTA

Idi na 24sata

Komentari 217

  • nomistakes 13.11.2022.

    cepe mi ce

  • MSXhunT3R 13.11.2022.

    Je.Ljubav prema planinarenju ih je spojila.Doris je spojila lova a ovog starudiju,mlada koka.

  • mladen pranjić 13.11.2022.

    Eto, udala se, pa sta.

Komentiraj...
Vidi sve komentare