To je to što me zanima!

Doris Pinčić udala se za Borisa Rogoznicu u katedrali u Zadru

Tulum za dvjestotinjak gostiju priredili su u restoranu Toni u Kožinu, a glavno jelo na meniju bila je domaća janjetina. Na svadbi su bili I. Herceg, J. Veljača, O. Vištica...
Vidi originalni članak

U zadarskoj katedrali Sv. Stošije Doris Pinčić (26) zaklela se na vjernost do smrti svom izabraniku Borisu Rogoznici (26), agentu osiguravajućeg društva koji je rodom iz Su­košana, baš kao i ona.

Šesti rujna je postao datum njihova vjenčanja jer baš na taj dan oboje, i Doris i Boris, slave imendan. Doris je trudna, a već je ranije kazala kako želi najmanje jedno, a idealno bi bilo dvoje djece.

Na vjenčanje im je došla sva sila slavnih, većinom glumičinih kolega i kolegica iz serije Larin izbor. Mladence su tako na ulazu u katedralu pozdravili Ivan Herceg i Ornela Vištica te Robert Kurbaša, a na vjenčanje je došla i Jelena Veljača. Zastavu je nosio Kike Curavić, prijatelj mladog para.

Mladence je poslužilo vrijeme, sunčan dan i prekrasni zadarski zalazak sunca. Tulum od dvjestotinjak gostiju nastavljen je u restoranu Toni u Kožinu, a glavno jelo na meniju bila je - domaća janjetina.

Idi na 24sata

Komentari 115

  • IRIS_1 10.09.2013.

    Aaaii baš mi je Doris slatka u ovoj vjenčanici, nekako jednostavno, a opet preljepa... Sretno im! <3

  • yaa22 09.09.2013.

    vjencanica je koma koji vam je k..a njih dvoje oboje antipaticni bar meni (i btw nisam ljubomorna jer nemam na sto bit)

  • mama2misa 08.09.2013.

    Ona mi je prekrasna i vidi se na njoj da zrači nekom pozitivnom energijom.Želim joj svu sreču ovog svijeta povodom udaje a još više u narednim danima majčinstva koji tek slijede...

Komentiraj...
Vidi sve komentare