To je to što me zanima!

Doris Pinčić uskoro supruga: Boris me nagovara na djecu

PERFEKCIONISTICA Zvijezda “Larina izbora” unajmila je organizatoricu vjenčanja. Za bivšeg natjecatelja showa ‘Hrvatska traži zvijezdu' udat će se u rujnu
Vidi originalni članak

Snimajući seriju, zaljubila sam se u Zagreb. S Borisom (25) ću se u rujnu vjenčati u Zadru, ali živjet ćemo ovdje, rekla je glumica Doris Pinčić (24) uređujući dječje igralište u Travnom.

- Uređujemo igralište za naše buduće dijete - našalio se Boris dodavši kako bi on odmah htio postati otac, ali će to još pričekati zbog glumičinih obveza. Diplomirani ekonomist i bivši natjecatelj showa ‘Hrvatska traži zvijezdu’ više se ne bavi glazbom jer je počeo raditi u osiguravajućem društvu. 

Pohvalili su se kako su za pripremu rujanskog vjenčanja angažirali najbolju organizatoricu u Hrvatskoj jer ništa ne prepuštaju slučaju. 

Idi na 24sata

Komentari 35

  • Noelle_1 22.04.2013.

    di sun joj oni krasni uvojci kaj ih nema vise

  • Black Daisy 21.04.2013.

    Draga moja , mlada si još . Ne daj se nagovoriti ni na što , što ti sama ne želiš . Meni ovaj djeluje kao da se boji da ćeš mu zbrisati pa te pokušava pošto-poto vezati za sebe , pa makar i djetetom . Samo odraz njegove nesigurnosti , a ne bi bilo fer da itko ispašta zbog tog , a najmanje bebica koja ničem nije kriva .

  • vujacka 21.04.2013.

    eto lipa vijest

Komentiraj...
Vidi sve komentare